Mutua Madrid Open 2012 (ATP & WTA Tour)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.935
Поени од реакции
16.227
Мислиш на јутјуб, би аплоадирал, но само што се вратив видов беше завршен мечот. Тргнав на тенис кога беше брејк топка за Надал во првиот сет. Ти, како фан на Ноле мора да си задоволен сега, ама да изгуби и Ѓоковиќ од Вавринка ќе биде лудница. :D
Фит на фит ќе сме, а до тогаш сеир ќе фаќам :D
Ако игра Новак како што играше во второ коло, ништо чудно и тоа да се случи.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Ако изгуби и Новак одма отварајте тема за Мастерсот во Рим нема да биде интересно финалево :icon_mrgr:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Момци ве молам брзо, некој да ми даде стрим од Федерер вс Гаске, на LS Hunter ни еден не работи!

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Споро пали „старио“, ама ко ќе запали ... :D

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Не го гледав мечот :(

Закаснив, ќе ми каже некој дали Федерер беше многу добар или Гаске мизерија?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.935
Поени од реакции
16.227
Nadal: Menjajte šljaku ili ne igram :eek:
- ATP i sami turniri mogu da rade šta god im padne na pamet. Dao sam svoj maksimum, trenirao, bio spreman koliko sam mogao. Očigledno nisam uspeo da se naviknem na ovaj teren. Ako se nastavi ovaj trend, biću zaista razočaran. Nisam spreman da rizikujem povredu zbog svega ovog. Organizatori mogu da promene šljaku ili, ako ostane ovako, ja ću imati jedan turnir manje u svom rasporedu za sledeću godinu - zaključuje Nadal.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Колку и да е лоша подлогата, ова е некоректна изјава, и пред се правдање за пораз, ова не го очекував од Надал.....водеше 5/2 во трет сет, каква црна повреда/подлога?

Па уште и уценува, срамота!

L

Löwe

Гостин
Ајде нека тепа Вавринка па да гледаме Вавринка вс. Долгополов финале.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Колку и да е лоша подлогата, ова е некоректна изјава, и пред се правдање за пораз, ова не го очекував од Надал.....водеше 5/2 во трет сет, каква црна повреда/подлога?

Па уште и уценува, срамота!
Не уценува, само си кажа самиот дека нема да игра на ваква глупост.

Иначе и Ноле рече дека треба да се побара Чак Норис за да игра на ова чудо.

После колку време го гледате чоечево во јавност? :)

madrid.jpg

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Како не уценува, кога кажа дека ако не се смени подлогата, нема да игра? тоа е за мене еден вид на уцена, и да како тоа подогата беше ок вс Давиденко, (после мечот не кажа ништо) а сега нагло е опасна за игра, подлогата е иста за сите, знам дека е лоша и несоодветна, ама неможе да се истапува така.....згора на тоа Надал водеше 5/2 во 3 сет, и сервираше за меч, а изгубил ради подлогата? :facepalm:

Што не се буни за Вимболдон? или таму му одговара да лизга на земја (иако турнирот треба да биде турнир на трева), подлогата на Вимболдон е далеку од права трева, ама ете тогаш не му пречи, основната линија и 2 метра позади/пред неа, немаат вопшто трева (него се излижани и све е земја) и самата е далеку поспора него турнирот во Queens, talking about irony.

П.С. Роналдо ѕвер! :cuc:

L

Löwe

Гостин
Како не уценува, кога кажа дека ако не се смени подлогата, нема да игра? тоа е за мене еден вид на уцена, и да како тоа подогата беше ок вс Давиденко, (после мечот не кажа ншто) а сега нагло е опасна за игра, подлогата е иста за сите, знам дека е лоша и несоодветна, ама неможе да се истапува така.....згора на тоа Надал водеше 5/2 во 3 сет, и сервираше за меч, а изгубил ради подлогата? :facepalm:

што не се буни за Вимболдон? или таму му одговара да лизга како на земја (иако турнирот треба да биде турнир на трева), подлогата на Вимболдон е далеку од права трева, ама ете тогаш не му пречи, основната линија и 2 метра позади/пред неа, немаат вопшто трева. Talking about irony.
Aј не ломоти многу. Надал беше НАЈГЛАСЕН од сите во бунење за оваа подлога. Уште лани се бунеше кога излегоа шпекулациите кога не беше ништо официјално. Уште тогаш велеше дека како дошло времето Вимблдон ќе се игра на црвена трева и слично.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Се жалеше Рафа за подлогата и после мечот против Давиденко, рече дека ќе бара од АТП да користи патики за на трева бидејќи многу се лизгало на синава земја....

L

Löwe

Гостин
Се жалеше Рафа за подлогата и после мечот против Давиденко, рече дека ќе бара од АТП да користи патики за на трева бидејќи многу се лизгало на синава земја....
Е ајде де, ама докажи му.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Која повреда сега ќе ја измисли Надал?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom