Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Кој отпадна денес нека каже некој, не стигнав да го гледам Идол , а на а1 не даваат снимка.

и јас тоа сега сакав да прашам. нејвеќе ми е жал што не ги гледав Марин и Мустафа

A зашто на А1 нема реприза и тоа баш денес кога пеат Мустафа и Марин? :tapp::tapp:Сељаци

Цурава е најдобра,каков глас вади,каков стил кулирачки,просто ми се ужива кога ја слушам,алал да и е,и атмосфера и се направи,ако ја избркаат нема да глеам Идол веќе.Втора опција ми е Ацо наш.

никој не гледаше за да каже кој испадна?

Изгледа репризата ќе биде утре на А1 во 21

Леле денес како се изнервирав еј, пички смрдени оние од жирито само Бојан демек го искритикуваја. Без ниедна грешка ја испеја песната и фкрај оргинално на свој начин и многу интересен глас има на Маријан Стојановски ме потсеќа. Мене најголем фаворит ми е, плус од Битола е и горната учеше.

Ниту слепата, ниту пак она 13 годишното шо се дери неконтролирано, а особено Марина (шо испадна) не испеаја без грешки, а од жирито ни една забелешка немаја.

Иначе горе долу сите добро пејат, малце се издвојуват Александар, Бојан, Димитар, Магдалена и Александра, ама и другите се добри како пејачи. Така да се сведува на то кој е наијинтересен, мене жените сите ми се ко во ист калап праени, а уште па ко ќе ми пејат некој песни со придервање и со ѕверење на цел глас ми се повраќа. Сеа знам дека сакат сите да покажат шо глас имат, ама па форсирање до толку малце глупо звучи.

И ако ги отпишам жените, оти јас по принцип нејќам да слушам жени кај шо се дерат воопшто не ми е интересна за слушање таквата музика, ќе останат само машките. Од кои Васил рокерот не ми прај ќеф, Димитар ми е досаден знај да пеј сите работи ама ништо посебно не е, Дарко нема многу моќен глас и како здрвено и со мака да пеј ама па интересен ми е, Александар и Бојан ми се ептен интересни и оргинални моќни гласој имат и одвај чекам да ги слушам кај шо пејат.

И да знајте дека ова сега одпаѓање нема врска, шоуто треба да трае до Јуни. Така да очекувајте овие сите шо отпаднаја да пејат пак за кој да се врати, па пак да се гласа и така уште најмалку 5-6 пати.

Ја глеам репризата,преска гласот беше катастрофа...

Веќе е тапа ова.Се озбилни има нема веќе кретени.Нема кој да те насмее.
А и тие водителите мислат дека се смешни а не знаат кои кретени се таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom