Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам, можеби е и тоа, но сепак мислам дека тука има нешто нејасно и скандалозно
Марија јасно и гласно му рече дека нема фаца за Идол, дека женските нема да врескаат по него, а по излегувањето Димитар самиот разочаран кажа дека- "јас (според нив) сум само за работник, не за ѕвезда"

Како и да е, мило ми е што се врати, а се почувствува дека на другите кандидати не им беше толку мило за тоа, дека е реална закана, бидејќи поради неговиот талент, но и поради карактерот, многу луѓе го засакаа:pipi:

Yes, this was the goal - to make people think it is not elected. Dimitar also belived they didn't elected him. Just to make a surprise later. Actually I was sure that they will return him. He was too beter to be kicked off. Maria's explanations were fake.

Нема некоја посебна убавина, ама која харизма ја има, да го грабнеш и да бегаш :drk:

Нема некоја посебна убавина, ама која харизма ја има, да го грабнеш и да бегаш :drk:

Татарска работа! Само погледнете во долното десно ќоше на видеото, ја има територијата на Македонија со татарското знаме.

Барем со овој идолов докажаа дека се прост народ, така да ништо не треба да не изненадува што доаѓа од заостанатите бугарски глави!

Татарска работа! Само погледнете во долното десно ќоше на видеото, ја има територијата на Македонија со татарското знаме.

Барем со овој идолов докажаа дека се прост народ, така да ништо не треба да не изненадува што доаѓа од заостанатите бугарски глави!
С'жалјавам че пиша на б'лгарски, ама мислја че е цинично да си пишем на англијски :
MkDon и аз го видјах това и ми направи лошо впечатление - тоја дето ги качва јавно че е нјакак'в националист ( и ние ги имаме такива и не са много малко ). Ползвајте тоја канал : http://www.youtube.com/user/musicidolbg тука нередности нјама :)

dali nekoj go znae imeto i prezimeto na marija od idol sto e vo zirito ako go znae neka go napise :pipi:

И што е финтава сеа?Нема да пејат?Ако не пејат сеа да ти го ебам шоуто татарско глупо...

И што е финтава сеа?Нема да пејат?Ако не пејат сеа да ти го ебам шоуто татарско глупо...
Епа не може секи ден да пејат, ке ги умораме децата :) На сајта на БТВ написаха че концерта ште е утре, незнам зашто от А1 написаха друго : http://musicidol.btv.bg/bg/news/view/84

@Dacky_Cs : Казва се Марија Панајотова Кирова, ама така нјама никак'в шанс да ја намериш :).

Оставете политиката. Стига вече с това татари, нека гледаме шоуто и да се забавлјаваме :tv:. Нека нај- добријат победи - без значение от Македонија ли е или от Б'лгарија. Аз бих гласувал за всеки македонец, којто е по доб'р от нјакој б'лгарин.
Мога да ви кажа, че до финала ште има поне един македонец. Гледајте утре концерта, ште б'де интересно. Скоро тези, които са отпаднали ште имат отделен концерт и ште им б'де даден шанс да се в'рнат в шоуто, почти с'м сигурен, че Наталија ште се в'рне.
Поздрав

Ау, колку убави гласови! Зборувам за нашиве двајца и за девојката со црвени чорапи :) Не знам какви се другите, ама коментарите за тоа како нашите кандидати не чинат а Американците сите се славејчиња - се глупави и напорни. За овие тројца кои ги слушав имам само пофалби. А Александар не е особено убав, ама има нешто, генерално пали:) Сфаќам зошто го свиѓа Марија...

Ја не можев да се воздржам, а да не искоментирам во однос на споредбите помеѓу ОТ и бугарскиов Идол, прво ама воопшто не држи тезата дека учесниците на ОТ биле подобри, ја би рекол дека учесниците на Идол се бар за минимум 5 класи подобри а еве и зошто http://vbox7.com/play:043dfcf0, дечково од мене има едно големо браво, и што најмногу ми се допаѓа е тоа што не е како 90% од новокомпонованите македонските ванаби пејачи кои пробуваат да го имитираат Тоше Проески и по изглед и по пеење, и делуваат ко тешка ретардирана педерана. Трето што би сакал да напоменам е во однос на македонско - бугарските интернет спорови, стварно мислам дека бугарските посетители на форумов треба да престанеме да ги нарекуваме Татари ако тие самите не сакаат да ги нарекуваме така, барем во забавниот дел на форумов, да бидам искрен читајќи коментари по бугарскиве форуми, тие Тарабунов почнаа да го нарекуваат Александар Македонски или Аце Великиот што е неверојатно подобро во споредба со српскиот форум на ОТ каде имаше отворено едно десетина теми во кои името на нашата земја беше третирано како ФИРОМ, а македонците како малоумници и неизживеани типови, со изјави од типот:"Јао бре ви македонци знате ли зашто уопште служи телефон" - по повод големиот број на гласови што Белов ги добиваше од публиката. Еми не знаиме, на него саде јајча пржиме, ебаве српските сељандри. Него да баталиме тоа и да се вратиме на идолов, она што не ми се допадна е тоа што гледам вратиле некој си дечко кој божем пеел многу добро и бил многу талентиран, што воопшто и не делува така ако го споредиме со четириве горе, а и плус тоа не е фер спрема останатите кандидати, но се на се ОК е идолов. :smir:

Значи да ти ебам Рамкоски племето,не се слуша ништо на А 2,освен глупавата водителка!

Кој отпадна денес нека каже некој, не стигнав да го гледам Идол , а на а1 не даваат снимка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom