Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da se nerviras uste si mlada :wink: napisav samo kako sto e :!: A mene ne mi smeta slikata(a ne mi se ni dopaga´kako jadenje)Aj so zdravjeThe`bItCh напиша:Изгледа требит се да пишам одма под постираниот рецепт..
рецептот за мусаката (за која што се фативте) го најдов што го најдов .. го средвев малку бла бла и до него имаше слика.. но, сликата не можев да ја земам и се потрудив на гогл да најдам слика слична на таа која што беше до рецептот.. и најдов слична на оригиналната.. сакате вервите не сакате не морате.. ако толку ви пречи сликата кажете ќе ја тргнам.
CopyOfDeath напиша:абе мусака без месо тоа е ништо а и јадење без месо не рачунам
Стај малце месо у мусаката
Vlad II Draculea напиша:Абе гледај чоек, за Бич гарантирам дека е добра готвачка, пошто погледни во гурманско катче, скоро сите теми таа ги отворила, а и 99% од рецептите се нејзини.. така доволно е да знај како се вика јадејната, а сигурно има вејке (70%) пробано да направи..или направено нормално...
Иначе Бич јас ти барав рацета за мусака и воедно Фала...
Наташа, слична „мусака„ и јас правам со малце рендан морков и сецкан модарпатлиџан.... али баарав, рацета како е точно македонска...
Благодарим...
nemam kirilica ali aj se straka..The`bItCh напиша:Те молам, кажи дека си го направил репцетот и дека мусаката била добра!:se_ molam