- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.817
- Поени од реакции
- 5.089
Швеѓани добиваа алергиска реакција ако не гледаат плавуши.прашај ги швеѓаните што мора да ја трпат забулената на временска прогноза![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Швеѓани добиваа алергиска реакција ако не гледаат плавуши.прашај ги швеѓаните што мора да ја трпат забулената на временска прогноза![]()
Добро ти стварно си убеден дека цел свет е у конзерва израснат ко тебе? Ја ти плаќам карта за Малме со пекарскиот у 04.30 што лета, ако у рок од недела дена локалец ти спомне било што у врска муслимани ја ти ги плаќам тие две недели у Афитос.прашај ги швеѓаните што мора да ја трпат забулената на временска прогноза![]()
Vo toa e problemot...Toa shto nikoj ne spomnuva bilo shto vo vrska so muslimanite kazhuva deka caruva tezhok rezhim vo Shvedska i nikoj ne smee da kazhe nishto.Добро ти стварно си убеден дека цел свет е у конзерва израснат ко тебе? Ја ти плаќам карта за Малме со пекарскиот у 04.30 што лета, ако у рок од недела дена локалец ти спомне било што у врска муслимани ја ти ги плаќам тие две недели у Афитос.
Vo toa e problemot...Toa shto nikoj ne spomnuva bilo shto vo vrska so muslimanite kazhuva deka caruva tezhok rezhim vo Shvedska i nikoj ne smee da kazhe nishto.
za da ne go maltretiraat i da go vlechkaat po sudovi. Ama zatoa odi vo Polska, Ceshka, Ungarija, Slovachka ke vidish deka lugjeto otvoreno si zboruvaat za islamizacijata na EU i davaat otpor, kakov takov...kako shto nie na Balkanot nash ridest so toj problem se raspravame so vekovi.
A Shvegjanite neka si molchat, toa si e niven izbor i ako utre osamnat kako Islamska Repulika ich oko nema da mi trepne.
It is their choice.
Не е тачно, никој не збори ни за исламизација ни за мигранти во ниедна од земјиве што ги наброја. Шведска не е режим, и тоа не ти е точно. Друго?

Како тоа никој не збори... Ти кога збореше со Швеѓани на таа тема... Многу вака либерално си тераш муабетов, ко да водиш инает![]()
Мало инфо.А ти кога збореше со Швеѓани на таа тема? Не е за либерално, едноставно народот во урбаните средини во Европа не им е топ тема политика мигранти исламизација името и сл. Тоа се активира пред избори и тоа во главном во селските средини и помали градчиња. Само кај нас ради немаштија се збори за политика, мигранти, име. Проблеми чие решение не зависи од нас. А никако да правиме муабет за проблемите чие решение зависи од нас. Али ок, затоа Шведска е Шведска а Македонија тоа што е.

Шведска зелено 70%- 80%
Ова на национална оди ?прашај ги швеѓаните што мора да ја трпат забулената на временска прогноза![]()
Ете, и Швеѓаните затуцани ко нас, Србите, Бугарите, Романците...Шведска зелено 70%- 80%
Изненеден сум, непријатно изненаден.
А ти кога збореше со Швеѓани на таа тема? Не е за либерално, едноставно народот во урбаните средини во Европа не им е топ тема политика мигранти исламизација името и сл. Тоа се активира пред избори и тоа во главном во селските средини и помали градчиња. Само кај нас ради немаштија се збори за политика, мигранти, име. Проблеми чие решение не зависи од нас. А никако да правиме муабет за проблемите чие решение зависи од нас. Али ок, затоа Шведска е Шведска а Македонија тоа што е.
види сега, колку нив им смеќаваат тие работи они си знаат, а и ние си имаме слични работи, посебно задниве години... е сега дали нас ни смеќаваат или не тие работи зависи кого ќе прашаш...Шведска зелено 70%- 80%
Изненеден сум, непријатно изненаден.[DOUBLEPOST=1524426613][/DOUBLEPOST]
Ова на национална оди ?
А ти кога збореше со Швеѓани на таа тема? Не е за либерално, едноставно народот во урбаните средини во Европа не им е топ тема политика мигранти исламизација името и сл. Тоа се активира пред избори и тоа во главном во селските средини и помали градчиња. Само кај нас ради немаштија се збори за политика, мигранти, име. Проблеми чие решение не зависи од нас. А никако да правиме муабет за проблемите чие решение зависи од нас. Али ок, затоа Шведска е Шведска а Македонија тоа што е.

Само за некоја година пак ќе те прашам за швеѓаните 

"едноставнонародот во урбаните средини во Европа не им е топ тема политика мигранти исламизација името и сл. Тоа се активира пред избори и тоа во главном во селските средини и помали градчиња."Шведска зелено 70%- 80%
Изненеден сум, непријатно изненаден.[DOUBLEPOST=1524426613][/DOUBLEPOST]
Ова на национална оди ?