Муабетење после секс

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
после секс сакам да уживам во цигара додека партнерот нежно ке ме гали, може да му удрам и една масажа и после на спиење, или на туширање ако ми се брза и треба да си одам. значи муабет НЕ. не сакам да го расипам моментот со муабети освен во смисла- супер ми беше со тебе, шо прајме за утре?....и така

Сакам после секс, уште еден секс, а по тој, галкање како мала предигра пред третиот.
Или туш и ајТ гаќурдите и гит.
Многу лафење отпосле не бива.
Лафењето е претходно.

Башка, научете, после ебење нема каење.

Дефинитивно да али не на теми со напната содржина уз тутун и нешто за освежување.

posle sex najbolje e spienje, a uste bonje e pak sex i posle spienje, muabet eventualno izmegu :)

Сакам да муабетам. Посебно ме интересираат најновите политички збиднувања, дали Б.Ц конечно ќе си оди од политичката „естрада„ дали уште некој е уапсен, како преживуваат гладните во Африка, што се случува во Ирак...ехеееее, па партнерот за тоа моооора да биде спремен и полн со информации :tv:

Ама сепак најмногу сакам земјотреси и природни катаклизми, е тие ми се најомилени после секс :pos2:

Каков муабет бе!!!! Уживајте и трк уште неколку партии :vozbud:

Posle sex sakam da si muabetam so mojata srcka za nas a najveke da mi kazuva kolku e zadovolna od mene i bla bla, sakam da razgovaram da no samo za toa kako sme go pominale cinot :smir:

после секоја партија си палиме цигара и си разговараме за следната тура:vozbud:

После секс следува цигара и нормално ја ке прашам дали му е било убаво и тоа...

После секс жената е пресреќна бидејќи машкото и обрнал толкаво внимание.
Таа среќа се рефлектира во нејзина ангажираност низ домот.
Добро изебана пичка ќе стори се` за машкото.

Обожавам краток муабет после секс, кој води кон уште еден добар секс. :smir:

Пoсле секс, хммм најубо ми е за политика да зборам, добивам некоја инсирација говори да држам.

после добар секс сакам муабет ама онака опуштен за некоја си трета тема...и обавезно цигар после сексот....а не сум од тие шо после секс ќе ја прашам како било дали добро или не....ако и било добро следниот пат пак ќе сака...ако не била задоволена нема да има следен пат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom