Му можат ли нешто на Штерјо Наков

• Креатор на темата Креатор на темата hannibal06
  • Време на започнување Време на започнување
Темава врти накај Чек дис аут...:)
Да сакаа, одамна ќе стореа нешто...Штерјо е Чак Норис во Македонија.:)

Му можат...ама додека лиже гз и плаќа данок(зборам за Фершпед),ке биде се ОК за него!

Му можат...ама додека лиже гз и плаќа данок(зборам за Фершпед),ке биде се ОК за него!

Сега,тој лиже или другите му се лижат?А за данок кој знае дали плаќа од “дулијата“ што ја зема на Автопазар,каде се продаваат и живи кокошки.:smir:

Темава врти накај Чек дис аут...:)
Да сакаа, одамна ќе стореа нешто...Штерјо е Чак Норис во Македонија.:)

Море да имам 5 минути власт ниту Штеријо ниту Јани ниту Таки во Македонија ни ќе се знае ни ќе се заврти!

Абе можда не е криминалец чоекот :pos2:

Абе можда не е криминалец чоекот :pos2:

Ronald Biggs da ne e isto kriminalec iako ukrade vo 1963 mnogu pari,pa i Sterjo e legenda kako Bigs,koga ke ukrades nesto za pari za da si pupis jadenje togas si kriminalec a koga ke ukrades milioni preminuvas vo legendi!

Закон е бе Штерјо.

Односно, може да си купи закон.

Или три.

му можат како не и неко го пронижува куршум не е имун на тоа и него ќе го изеде помрачина некој ден но сепак неговите вработени се задоволни со примањата па зато се ќути но и него ќе му дојде крај не е вечен

му можат како не и неко го пронижува куршум не е имун на тоа и него ќе го изеде помрачина некој ден но сепак неговите вработени се задоволни со примањата па зато се ќути но и него ќе му дојде крај не е вечен

a be na site ke ni dojde krajot koga togas, vicot e kolku dooolgoo ke se vizis i vo sto ke se "VOZIS" do toj kraj...de lux so 5 zvezdi ili peski vo kineska patika... :)

Ronald Biggs da ne e isto kriminalec iako ukrade vo 1963 mnogu pari,pa i Sterjo e legenda kako Bigs,koga ke ukrades nesto za pari za da si pupis jadenje togas si kriminalec a koga ke ukrades milioni preminuvas vo legendi!

Е да...Бигз е легенда...украде пари од воз...во 1963 и оттогаш нема стапнато на британско тло...оти го чека апс за рабојништво...а од Бразил не го екстрадираат.
А Штерјо и останата транзициона дружина го искористија матното со законот за трансформација кој сам по себе беше...хммм...во корист на оние кои требаа да станат газди.
За разлика од Бигз и UK...кај нас таквите се господа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom