MTEL Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
E taka da ama 10 pati se javuvam mTel mi vikaat vie prv ste sto prijavuvate xx problem ....
Kolega, veruvaj ,,istiot odgovor go dobivam i jas,, od ,,tehnicka,,. Prv ,,prijavuvam,, za sto i ,,da se zalam,,.
Veke ,,se nadminati,, site normalni nesta ,,servirani,, od Vucic company.
Nervi nemam ,,vekje da zvonam vo tehnicka,, i ,,da se objasnuvam so nepismeni,, , AEK ,,da gi stegneme,,.

Kolega, veruvaj ,,istiot odgovor go dobivam i jas,, od ,,tehnicka,,. Prv ,,prijavuvam,, za sto i ,,da se zalam,,.
Veke ,,se nadminati,, site normalni nesta ,,servirani,, od Vucic company.
Nervi nemam ,,vekje da zvonam vo tehnicka,, i ,,da se objasnuvam so nepismeni,, , AEK ,,da gi stegneme,,.
Ovde izgleda povtorno ima problem, od nekade sum dostapen za drugi Ne.! internet leta, sms stasuva i isprajkaa......
KrkAmBar

Attachments

• Screenshot_2025-02-20-22-22-04-867_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_2025-02-20-22-22-04-867_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    246 KB · Прегледи: 15
Ovde izgleda povtorno ima problem, od nekade sum dostapen za drugi Ne.! internet leta, sms stasuva i isprajkaa......
KrkAmBar
Problemot kaj mene ,,seuste trae,,.
Od telekom ,,me dobivaat od cetvrta majka,, t.e. nedostapen sum //missed call sms ne primam//, od A1 me dobivaat vednas //za od telekabel ne znam//. Drugi servisi ,,rabotat,,.
Od tehnicka ,,ne bile izvesteni za ovoj problem,,! //,,ke proverele,,//
Uzas!
Internetov samo ,,e dobar,,.
Data Skopje, Karpos //od rabota//

Attachments

• Screenshot_20250221-112314_Chrome.jpg
    Screenshot_20250221-112314_Chrome.jpg
    293,4 KB · Прегледи: 8
Го апдејтирав телефонов и сега мрежата ми се префрли на роаминг. Брзината сега ми е 60мбпс, а контакт центар велат да појдам во салон (а салон само има во Скопје) за да можам да ја сменам картичката. Ужас!

Пробав и на друг телефон со сим картичката и имам исти проблем

Го апдејтирав телефонов и сега мрежата ми се префрли на роаминг. Брзината сега ми е 60мбпс, а контакт центар велат да појдам во салон (а салон само има во Скопје) за да можам да ја сменам картичката. Ужас!

Kako salon samo vo skopje?
Jas sum vraboten vo Telco, eve gi nasite saloni vo povekje gradovi na sledniov link

Isto i kaj mene na displej se pojavi R roaming. Do pred nekoj den nemase. Kaj mene napravi update software i koga se restartira dojde R.

Темава изгледа ќе биде само за проблеми.
Јас уште не сум префрлен на МТЕЛ од Lyca, повици од телеком и а1 поминуваат што е позитивно.
Чекам понатаму да ме префрлат на МТЕЛ, па после да ставам кредит и бројот да го префрлам на Телеком заради тоа што имаат magenta moments и срцата би ми се нашле за нешто да активирам некој пакет.
MTEL се покажаа како понесериозни од Lyca.

Isto i kaj mene na displej se pojavi R roaming. Do pred nekoj den nemase. Kaj mene napravi update software i koga se restartira dojde R.
Toa so R, nee strasno mtel rabotat na poinakva konekcija so A1, problemite se pogolemi od sto mislime ....
Автоматски споено мислење:

Темава изгледа ќе биде само за проблеми.
Јас уште не сум префрлен на МТЕЛ од Lyca, повици од телеком и а1 поминуваат што е позитивно.
Чекам понатаму да ме префрлат на МТЕЛ, па после да ставам кредит и бројот да го префрлам на Телеком заради тоа што имаат magenta moments и срцата би ми се нашле за нешто да активирам некој пакет.
MTEL се покажаа како понесериозни од Lyca.
Voopsto ne seriozni 1 nedela cekam da se javat, i nema da se javam ....od mTel na mtel ne moze da se zvoni a aktiviran paket(toa se tie 1000min mtel zona)ne sto nadvor ne se zvoni tuku i na mtel(eks lyca broj vika da se nadopolni pa da se ostvari povik)
Lyca za ovie bea germanija!!!!

Cirkuzot prodolzuva ......

Attachments

• Screenshot_2025-02-22-17-05-11-427_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_2025-02-22-17-05-11-427_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    199,5 KB · Прегледи: 22
Вчера на сајтот Амазон после внесување на пасвордот ми бара верификација со код преку телефонскиот број но неколку пати притискам за да ми даде нов код и ниедна порака не стигнува.

Вчера на сајтот Амазон после внесување на пасвордот ми бара верификација со код преку телефонскиот број но неколку пати притискам за да ми даде нов код и ниедна порака не стигнува.
I drugi poraki ne stasuvaat .......

Други пораки од телефонски броеви стасуваат само овојпат од Амазон нема ни вчера ни денес.
Kaj mene stigaat sms za miss call random odnosno pred 7 dena nekoj sto me baral, a jas sum bil nedostapen, a otkriv i drug problem, od a1 prajkam porka so sodrzaina za dogovor na sostanok, kaj mene ima delivered, a telefonot na koj prajkam e vo airplane mod, porakata mu stasuva po 24h, kaj mene stoi send/deleivered ....kaj a1 prijaviv vikaat ke proverele mi se javija po 3 dena i vikaat ima problem so mTel....tamu da si prijavite a od mtel ne znaat sto e toa, pa tuka vrzuvam situacija deka problemot e bas toa ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom