MTEL Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Не разбирам ако тогаш одобриле зошто тогаш не се споија до сега? Уште работат како две посебни фирми
Кога се спојуваат он.нет и Космофон во Оне исто дури ноември се споија до тогаш работеа како одделни компании

Кога се спојуваат он.нет и Космофон во Оне исто дури ноември се споија до тогаш работеа како одделни компании

Многу бавно ми изгледа тоа плус практично ТС веќе го поседува Неотел до сега требаше да понудат нешто заеднички пакет

Mislev deka ne e odobreno od KZK uste... pa uste Neotel ima pola pretplata promocija namesto spojuvanje i paketi so site uslugi. Da ne prezemaat uste nekoj operator, pa zatoa da vlecat...

Mislev deka ne e odobreno od KZK uste... pa uste Neotel ima pola pretplata promocija namesto spojuvanje i paketi so site uslugi. Da ne prezemaat uste nekoj operator, pa zatoa da vlecat...

Повеќе би рекол немаат капацитет за спојувањето. Тоа е технички процес што треба добар тим да го направи вака ми изгледа дека ништо не прават. Судејќи по лошиот старт во Германија немам некое очекување веќе. Коментарите на интернет за услугата таму се генерално 1 звезда и упатуваат на лоша корисничка поддршка.

Повеќе би рекол немаат капацитет за спојувањето. Тоа е технички процес што треба добар тим да го направи вака ми изгледа дека ништо не прават. Судејќи по лошиот старт во Германија немам некое очекување веќе. Коментарите на интернет за услугата таму се генерално 1 звезда и упатуваат на лоша корисничка поддршка.
Ke se popravat, Neotel ima jak tim i plus informacii tamu kazuvaat deka e zgolemen brojot na luge vo kontakt centarot. Seto ova cekanje ne e slucajno, najverojatno tecat pregovori za uste nekoj (primer Telekabel) da prezemat.

Ke se popravat, Neotel ima jak tim i plus informacii tamu kazuvaat deka e zgolemen brojot na luge vo kontakt centarot. Seto ova cekanje ne e slucajno, najverojatno tecat pregovori za uste nekoj (primer Telekabel) da prezemat.

Далеку е Неотел од јак тим. Сите што нешто вредеа одамна се отидени од таму. Ова ти го кажувам од 100% извор.

Sent from my iPhone using Tapatalk

IMG_0726.jpeg
Автоматски споено мислење:

Vo novite dogovori na mtel se vneseni paketite office fiber od neotel, optika za delovni korisnici

Прегледај го приврзокот 391950

Vo novite dogovori na mtel se vneseni paketite office fiber od neotel, optika za delovni korisnici
Наскоро ќе бидат достапни, а исто така и за физички лица ќе бидат достапни оптички пакети.
Околу брзините ќе имате можност да бирате од 50 до 300Mbps, VDSL ќе остани со 50/10 преку телеком целосно, а ADSL (10/1) за места каде нема воопшто оптика/VDSL.
Се работи на нова иптв платформа која ќе биде достапна насекаде со нивна оптика, а ако имаат дозвола од телеком и преку инфраструктурата на телеком ќе понудат.
само за деловни корисници не и за физички?
Ќе биде и за физички лица.

Edvaj cekam stvarno se posra ova so internetot od a1 imam docsis vekje nekolku godini nikogas ne e imalo problemi kako sega ne e ni malku stabilen a ruterot e sranje.

Bolje vdsl nego docsis so vakva mreza

Последно уредено:
Ајде да го видиме и тоа чудо, ја се надевам дека и со мобилната ќе сменат нешто вака се прескапи. Ако новата иптв оди само преку нивна мрежа тоа значи пак години ќе се потребни барем Скопје да го покријат.

Ајде да го видиме и тоа чудо, ја се надевам дека и со мобилната ќе сменат нешто вака се прескапи. Ако новата иптв оди само преку нивна мрежа тоа значи пак години ќе се потребни барем Скопје да го покријат.
Daj boze da im odi iptv i po adsl i vdsl od telekom, a za mobilnata definitivno ke smenat ako ostavat taka definitivno se ludi, barem da napravea dogovor so A1 kako green mobile da bea isti cenite a ne poskapi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom