MSN Messenger vs Yahoo Messenger vs Skype

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување

Што преферирате?

• MSN Messenger

Гласови: 132 69,8%
  • Yahoo Messenger

Гласови: 42 22,2%
    Гласови: 35 18,5%
  • Ниеден од нив

Гласови: 5 2,6%
  • Некој Друг

Гласови: 1 0,5%

• Вкупно гласачи
    189
Google Talk е боље и од двете.....:mist:

Изглед вара :)
Принц не го сака МСН-то затоашто е таму толку и толку време, туку поради тоашто поубав ми е за очи и ги има СИТЕ работи коишто ми требаат.
Башка, не би зборел за некој друг освен за тоа што не го знам сигурно :star: Принц не е на МСН 24/24, 7/7, 56/56, 365/365.
Поздрав:)

Macedalien напиша:
Ке го сторам тоа за тебе : Princ e 24/24, 7/7, 56/56, 365/365 на МСН.

Само јас би елаборирал зошто Skype а не другите два :

• Аудио конференција со девет души во исто време и секој со секого те слуша
  • Оставаш порака на некој што е офлајн и сигурен си дека ќе ја добие
  • Другите два се монотаскинг
Е па сеа види ти то таму.

И то.

кога збориме за месенџер мсн месенџер рууууллллз ама кога збориме за меил јахуу меил рууууллллз...

MSN messenger definitivno milion pati e bolje! Gi iam koristeno i dvata ama ubedlivo poveke opcii ima MSN messengerot i kamerata koga ke ja uklu4is bolje se gleda otkolku na yahoo. Glasav za prviot

Da da Msn messenger i ja sum za toa :)

Ништо смешно де..и ја направив миграција..сеа сум Skype..а кога ја пуштив темата дремев на MSN :)

Јас користам и Skype и MSN Messenger.Skype го користам бидејки можам да разговарам подобро преку микрофон, а MSN бидејки подобро за "чатање" од Skype

Msn, mnogu go koristam i na pamet go znam. Popraktichen mi e od yahoo, i bodobar. Go koristam i skype, zatoa shto ima dobra audio i video vrska.

Skype е најдобро од све бе љуѓе - башка ме избрале на среќа и добив 60 минути разговор кон вистински телефони:poss:. Само да напраат chatot да биде поарен и без сомнение никој после нема да има мсн. Разговортите и камера converzation па и праќање на фаилови се одвиваат во најдобар можен тек - поарно не може да биде....

Најчесто го користам МСН...а yahoo само за гледање слики

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom