MSN Messenger vs Yahoo Messenger vs Skype

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување

Што преферирате?

• MSN Messenger

Гласови: 132 69,8%
  • Yahoo Messenger

Гласови: 42 22,2%
    Гласови: 35 18,5%
  • Ниеден од нив

Гласови: 5 2,6%
  • Некој Друг

Гласови: 1 0,5%

• Вкупно гласачи
    189
Ти да си го тинкаш ебате. :bip:

Инаку пред да се запознаам со жена ми користев само Yahoo Messenger, а сега само MSN. Yahoo остана само "службен" месенџер, а повеќе ми се бендисува за комуникација од MSN.

Може да си го тинкаш додека сум јас на одмор во Струмица. :))

mene najmnogu mi se sviga yahoo messenger a zosto ne znam.isto taka mi se sviga i skype-ot no povise go koristam onoja na yahoo,no glasav 1:1

Abe kako koristite takvi sareni messengers? Skype duri i ne e messenger tuku ziva telefonija.Ednostavnost i brzina toa se bara.A ne 100 reklami u minuta...

steroidi напиша:
Abe kako koristite takvi sareni messengers? Skype duri i ne e messenger tuku ziva telefonija.Ednostavnost i brzina toa se bara.A ne 100 reklami u minuta...
А кои се тие нешарени?

Yahoo messengerot ми е многу заникаде.. појма неам зашо... си користам јас MSN i Skype

Skype според мене е најдобар, ама пошто на MSN имам многу пријатели, најмногу го користам него. Скајп мислам дека е поуреден, попрегледен, а емесен некако е поприлагодлив, ама тоа само визуелно, значи ништо посебно. Други месенџери не користам.

мсн дефинитивно...навикната сум на него а и што знам некако најарен ми е

Skype рулз а користам поретко и MSN

Највеќе користам МСН

skype,msn,aol,yahoo,icq.........али за муабет сосе видео skype е закон и нема шо, msn ми е супер заради сите оние додатни смајлиња и шо ти не, aol за комуникација со моите драги пријатели од америка,а yahoo....хххммммм..........шо знам онака, icq од времето ми остана од пред 10тина години и уште со истите луѓе комуницирам :)

Aко нешто користам тоа е мсн и само тоа го признавамto e to

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom