MSN Messenger vs Yahoo Messenger vs Skype

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување

Што преферирате?

• MSN Messenger

Гласови: 132 69,8%
  • Yahoo Messenger

Гласови: 42 22,2%
    Гласови: 35 18,5%
  • Ниеден од нив

Гласови: 5 2,6%
  • Некој Друг

Гласови: 1 0,5%

• Вкупно гласачи
    189
Na kratko kazano yahoo e pofunkcionalen iako i dvata gi koristam.Sepak ovoj drugiov nema photo sharing a toa stvarno treba pa zatoa si glasav za yahoo.
Pa koj saka neka poveli ke komunicirame

http://www.abc.net.au/rage/guest/img/dissociatives2.jpg

[Едитирано: преголема беше сликата, затоа оставив само како линк. Ја деформираше цела страна:)]

Jas gi imam i dvata ama nekako msn mi e po cool a i podobri smajli ima.:je: :je: :pehar:

Користам само МСН откако знам за интернет (по цели денови сум онлајн:kafe: ) и не планирам да го заменам со ниеден друг месинџер:je:

Мсн дефинитивно. Јаху е глуп и комплициран, понекогаш и скајп.

маци напиша:
Мсн дефинитивно. Јаху е глуп и комплициран, понекогаш и скајп.

Не е глуп и комплициран...само малку внимание да обрнеш и ке го сфанеш....

hmmmm..vidi vaka..site si imaat svoja namena:)..yahoo dava poglemi moznosti vo sverata na podatoci i pictures itd..ali pa msn nekako e pomladolacki, sto vikate poveke ima zezancii..i poveketo mladi go koristat nego..a skype..toa ti e za zborenje samo..nisto drugo:)

Ги имам и двата и ги користам и двата!
Мене исти ми се,нема некоја голема разлика,смајли и онака ретко користам,зависи од другарите кој го користат,и јас тој го користам!

МSN закон!!!плус сеа си набавив нови фонтови, смиленца, аватарчиња, moods, абе се комплет!!! cool ми е пошо можеш да си го персонализираш скроз... само ме нервира што нема invisible опција, па морам да блокирам некој коа не ми се збори...

Pa MSN messenger iako smetam deka Skype e najdobar a i ICQ ne e za frlanje...

Porano sve Yahoo koristev ama deka poveketo prijateli mi se na msn sega gi koristam i yahoo i msn. Mislam deka se ednakvo dobri. Ponekogas koristam skajp ama samo za zborenje preku slusalki, ne za chat.

Мсн и јахууу.
Ја не приметувам некоја поголема разлика помегу двата. Него мора да се адаптираш према другарчињата па сите да бидат во кругот на моите пријатели.

So znam na MSN mi se site drugarcinja,a i naviknav na nego ta taka da MSN is THE BEST !!!!:music3:

Glasav za MSN ,momentalno samo MSN koristam Yahoo nikogas ne sum ni koristila , porano koristev ICQ i Skype

Ги имам и двата .. Али овој јаху ме нервира и го користам МСН и само МСН

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom