MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иам еден проблем со мутавово мсн...
Кога и да се пуштам само што ќе се логирам ми се гаси самото, а кога ќе се логира брат ми не се гаси шо е сеа проблемот?!
која верзија ја имаш?

Пробај логирај се на Meebo или eBaddy, ако и таму ти го прави истото тогаш е до твојот MSN акаунт, а ако на Meebo или eBaddy немаш никакви проблеми тогаш е до MSN-то нешто :toe:

Ако не па пробај со MSN 8.1 или MSN 8.5 :toe:

На 22 јули беше 10 годишнина од појавувањето на првата верзија на тогашниот MSN Messenger, сегашен Windows Live Messenger. Имате неколку теми/смајлиња/позадини/анимирани дисплеј слики, слободни за download:

http://www.windowslive.com/Desktop/Messenger/Campaign/TenYear

Не најдов опција на најновиот месенџер да ги подредам контактите на онлајн и офлајн па да прашам има ли таква опција(би требало да има)?

Не најдов опција на најновиот месенџер да ги подредам контактите на онлајн и офлајн па да прашам има ли таква опција(би требало да има)?

Tools - Options - Layout и најдолу Show offline contacts in a separate category

На 22 јули беше 10 годишнина од појавувањето на првата верзија на тогашниот MSN Messenger, сегашен Windows Live Messenger. Имате неколку теми/смајлиња/позадини/анимирани дисплеј слики, слободни за download:

http://www.windowslive.com/Desktop/Messenger/Campaign/TenYear

:О Како можам сега ремув да му направам ?

дечки сакам го новиот мсн и новиот !!
Значи оти се` кога ке го слегнам кога ке ми дадете линк, и одам кликнувам Next,Continue оно воно и после пак се појавува за Try Aggain.
Ај дадејте ми линк од новиот мсн.

Испробан..:smir:

дечки сакам го новиот мсн и новиот !!
Значи оти се` кога ке го слегнам кога ке ми дадете линк, и одам кликнувам Next,Continue оно воно и после пак се појавува за Try Aggain.
Ај дадејте ми линк од новиот мсн.

Испробан..:smir:

Исчисти ли ги убаво сите места дек шо си имал инсталирано нешто од мсн? плус месенџер,скрипти,мсн-то и да пробаш да видаш дали ке ти пише пак така?

иначе за download најарно слегни си го од официјалната страница :)

Исчисти ли ги убаво сите места дек шо си имал инсталирано нешто од мсн? плус месенџер,скрипти,мсн-то и да пробаш да видаш дали ке ти пише пак така?

иначе за download најарно слегни си го од официјалната страница :)
Не ја знам официјалната страна која е :)
И за тоа да видам како што ај те молам прифати ме на мсн нешто да ми направаш ..
молам ти се.

Не ја знам официјалната страна која е :)
И за тоа да видам како што ај те молам прифати ме на мсн нешто да ми направаш ..
молам ти се.
:tapp: аман бе нели знааш да гуглаш:nesvest::pos2::pos2:иначе најарно слегни си гo од microsoft.com:helou:

Aјде ја прв чекор !!
Кажејте што да штиклирам.
wmawj7.jpg

Го имаш инсталирано,ке ти се апдејтире сам. Оди инстал и почеки.

Другите не ти се морални.

Ај напрај и кажи шо ке биде.

Иначе официјалната тимчето ти га кажа.

p.S имаш и GooGle :) :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom