Lucy in The Sky
A girl with kaleidoscope eyes
Од каде да инсталирам Messenger Discovery, а да не закачам некој вирус? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од официјалната страна на МСН ДискавериОд каде да инсталирам Messenger Discovery, а да не закачам некој вирус?![]()
instalirav msn plus i eden kontakt izleze vaka preckrtan[/URL][/IMG]![]()
Тешко, од ова програмче ми е многу страх, кога го инсталирав ми се побрка компјутеров и ми донесе вируси, го форматирав и од тогаш не го користам, а и зашо ке ми е, ти ако имаш причина инсталирај го ама после скенирај компјутер па го бришај.Од каде да инсталирам Messenger Discovery, а да не закачам некој вирус?![]()
Тешко, од ова програмче ми е многу страх, кога го инсталирав ми се побрка компјутеров и ми донесе вируси, го форматирав и од тогаш не го користам, а и зашо ке ми е, ти ако имаш причина инсталирај го ама после скенирај компјутер па го бришај.![]()
Епа јас го инсталирав неколку пати од официјалната страна, али откако ќе го скенирам компјутерот, антивирусот ми го брише![]()
Епа јас го инсталирав неколку пати од официјалната страна, али откако ќе го скенирам компјутерот, антивирусот ми го брише![]()
МСН+ работи со скрипти кои ги изместуваат default подесувањата и самото тоа анти вирусите (не сите анти вируси) го детектират како вирус... на крај краева самиот МСН+ е уствари „полесен“ Spyware.![]()
ајјј помооош..и мене ова ми се појави..го избришав скроз мснто и пак го инсталирав ама ништоооо..пак неможам да влезам на МСН...што да праваммм??:S
ајјј помооош..и мене ова ми се појави..го избришав скроз мснто и пак го инсталирав ама ништоооо..пак неможам да влезам на МСН...што да праваммм??:S
мммм лелелелееее нееезнааааааммммм сегааааа што да правишшшшш,ајјј помооош..и мене ова ми се појави..го избришав скроз мснто и пак го инсталирав ама ништоооо..пак неможам да влезам на МСН...што да праваммм??:S