MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога го оклучувам мснто многу често ми се појавува Клоус , Траблшот и слично а имам интернет незнам во што е проблемот се мачам 1 час да влезам на мсн помагајте.:toe:

Кога го оклучувам мснто многу често ми се појавува Клоус , Траблшот и слично а имам интернет незнам во што е проблемот се мачам 1 час да влезам на мсн помагајте.:toe:

Удри SS да видаме убаво шо е проблемо така ништо не објасни.

Имам значи еден проблем со најновиот мсн 9.

ftzsr9.jpg

хелп, шо е финтата?

Metono1[mkd];2377216 напиша:

ftzsr9.jpg

хелп, шо е финтата?

Пробај покасно

mi go probil nekoj msnto i mi go smenil passwordot:tapp:ako sakate da mi kazete nekoe programce za probivanje na password na MSN za da mozam da si se uklucam:vozbud:
plssss

mi go probil nekoj msnto i mi go smenil passwordot:tapp:ako sakate da mi kazete nekoe programce za probivanje na password na MSN za da mozam da si se uklucam:vozbud:
plssss

Мислам дека неможеш да најдеш такво нешто. Сигурно ти го пробил тајното прашање па ти го знае пасвордот.

plssss

Влези си и ти преку тајното прашање (додека не ти го сменил) и смени си го пасвордот и тајното прашање по можност.
Ако веќе не е прекасно.

А шо е проблемов, користам 2009 и од ко ќе го напишам после 5мин ми викат не стигна то шо напиша, и после 5 минути ми се гасни мсн-от...?

Мартин$ напиша:
А шо е проблемов, користам 2009 и од ко ќе го напишам после 5мин ми викат не стигна то шо напиша, и после 5 минути ми се гасни мсн-от...?
MSN DISCOVERY бил проблемот....:)

Dali postoi nekoja finta da se prati poraka na msn ako si blokiran od toj kontakt?

Можно ли е да дознаам нечиј мсн доколку само го знам името и презимето на личноста?

Metono1[mkd];2377216 напиша:

ftzsr9.jpg

хелп, шо е финтата?
Оди show details и пастирај го овде ерор кодот, па ќе прогугламе малце.

Што требаше да се направи за да не ми се појавува таа пораката при логирање ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom