MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе иам еден проблем со мснво кога пуштам музика на медиа плеерот не ми го мењаше топиот иако ми беше наместено show what i am listening. Ама работата ја најдов требаше да наместам во плеерот во тоа plugings ама па сеа работава е што на секое гасење на компјутерот и палење на мсн после тоа пак морам во плеерот да го местам во плагинзине. Дали некој знае зошто така ми прави?
преку кој плеер слушаш музика?:smir:

Луѓе ве молам погајте !

Кога ќе одам на мсн-то sign in ми се појавува ова :

f_MSNm_1d1907e.jpg

Иначе мсн-то ми е 8.5 верзија

Како да напраем кога ми стига e-mail да го отварам преку Mozilla Firefox а не преку Internet Explorer ?

Како да напраем кога ми стига e-mail да го отварам преку Mozilla Firefox а не преку Internet Explorer ?

Хмм... незнам дали тоа може, дека MSN-то и Explorerot се од Microsoft... такада... :toe: Ако знае некој не ќе да е лошо да каже.

Инсталирај си најнов мсн, и напрај ја мозилата како дифолт пребарувач, макар што интернет експлорерот е подобар за проверка на маил од хотмаил :) има додатни опции.

Инсталирај си најнов мсн, и напрај ја мозилата како дифолт пребарувач, макар што интернет експлорерот е подобар за проверка на маил од хотмаил :) има додатни опции.
Ах два пати се заебав со тоа најново МСН нема и трет, нека си седи вака... фала :)

Како можам да бришам повеке контакти одеднаш на мсн?:nesum:

Луѓе ве молам погајте !

Кога ќе одам на мсн-то sign in ми се појавува ова :

f_MSNm_1d1907e.jpg

Иначе мсн-то ми е 8.5 верзија

Грешка го пишуваш пасвордот или некој ти го сменил па не го знаеш.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom