MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ете ти го проблемот. Зимај го Windows Live Messenger 8.5 Build 1302 и се ќе ти биде у ред. И кажи им на сите што го имаат 9ката нека го сменат со овој. Сеа за сеа овој е подобар. :helou:
607__winmessengerlive1.png

Misilis voj po ubav od voj
10f48e810cd405631682dc352943214d.png

Касперски секогаш фајнл верзија е боље од бета. Мејлот ти е спамиран и си уклучил адвертисментс :pos:

Ете ти го проблемот. Зимај го Windows Live Messenger 8.5 Build 1302 и се ќе ти биде у ред. И кажи им на сите што го имаат 9ката нека го сменат со овој. Сеа за сеа овој е подобар. :helou:
Го имав однесено компјутерот на чистење од вируси,а пред тоа имав бета верзија и се беше во ред.СЕга кога пак ја спуштив бета врзијата нешто не е во ред.

Абе земете ја БАШ оваа верзија: Windows Live Messenger 8.5.1302 и нема да имате никаков проблем. И баш ме интересира зашто си ја зел бета верзијата? Знаеш ли што е разликата, што има плус...... Или пошо е најнова???

Анимирани сликичиња на дисплеј :helou:

Го инсталирав Диксавери, најновата верзија, ми стигна како апдејт. Го инсталирав, си наместив функциите како што треба, ама сега секогаш кога ќе стиснам sign in, ми се отвора ИЕ и ме носи до страницата на Дискавери. На постарата верзија на Дискавери го средив тоа, да не ми се отвора на секое, ама тука сега не можам да ја најдам опцијата.
Ако се сеќава некој, или па знае која е таа опција да ја (од)штиклирам, слободно нека пише:)

Анимирани сликичиња на дисплеј :helou:

Уште не е доусовршена таа опција, а за да работи треба и тие што ти се во контакт листа да ја имаат истата врзија како твојата. Гледаш дури и кај некој (кај SOLID на пример) не им се појавуваат никакви сликички, пошто уште е BETA!

Го инсталирав Диксавери, најновата верзија, ми стигна како апдејт. Го инсталирав, си наместив функциите како што треба, ама сега секогаш кога ќе стиснам sign in, ми се отвора ИЕ и ме носи до страницата на Дискавери. На постарата верзија на Дискавери го средив тоа, да не ми се отвора на секое, ама тука сега не можам да ја најдам опцијата.
Ако се сеќава некој, или па знае која е таа опција да ја (од)штиклирам, слободно нека пише:)

Би требало да е опцијата Show Messenger Discovery upons sign in. Исклучи ја оваа опција. :smir:

Него јас сум си на Бетата веќе 1 месец и нешо и не се жалам ... нишо не ми е поразлича од другите у смилсла на брзина и слично ... али ипак Бета си е Бета :nesum:

a ako moze da mi kazes od kaj si go simnala msn discovery:)

Немојте бе со Дискавери.Какво ѓубре е, а ништо не користи.Од веќе излажан корисник е напишано ова:smir:
Без задни намери:helou:

Помош оти умрев. Не можам да си клам слика на display на мсн. Најнова верзија е, не знам шо го боди. Еве и принтскрин ако не ви е јасно шо зборам

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    153,9 KB · Прегледи: 25
Флоу, МСН да не не го поддржува форматот на слика кој сакаш да го ставиш?
Друго не знам што би било, оти ова досега мене ми се нема случено.

Флоу, МСН да не не го поддржува форматот на слика кој сакаш да го ставиш?
Друго не знам што би било, оти ова досега мене ми се нема случено.

Абе никаков формат на слика нејќи да прими, не знам шо му е. Го преинсталирав 3 пати мсн-от, пак нејќи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom