Ете ти го проблемот. Зимај го Windows Live Messenger 8.5 Build 1302 и се ќе ти биде у ред. И кажи им на сите што го имаат 9ката нека го сменат со овој. Сеа за сеа овој е подобар. :helou:

Misilis voj po ubav od voj

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете ти го проблемот. Зимај го Windows Live Messenger 8.5 Build 1302 и се ќе ти биде у ред. И кажи им на сите што го имаат 9ката нека го сменат со овој. Сеа за сеа овој е подобар. :helou:
Го имав однесено компјутерот на чистење од вируси,а пред тоа имав бета верзија и се беше во ред.СЕга кога пак ја спуштив бета врзијата нешто не е во ред.Ете ти го проблемот. Зимај го Windows Live Messenger 8.5 Build 1302 и се ќе ти биде у ред. И кажи им на сите што го имаат 9ката нека го сменат со овој. Сеа за сеа овој е подобар. :helou:
E po cisto pisuvaj so ti znaci ova bre адвертисментсКасперски секогаш фајнл верзија е боље од бета. Мејлот ти е спамиран и си уклучил адвертисментс![]()
Анимирани сликичиња на дисплеј :helou:
Го инсталирав Диксавери, најновата верзија, ми стигна како апдејт. Го инсталирав, си наместив функциите како што треба, ама сега секогаш кога ќе стиснам sign in, ми се отвора ИЕ и ме носи до страницата на Дискавери. На постарата верзија на Дискавери го средив тоа, да не ми се отвора на секое, ама тука сега не можам да ја најдам опцијата.
Ако се сеќава некој, или па знае која е таа опција да ја (од)штиклирам, слободно нека пише![]()
Го инсталирав Диксавери, најновата верзија, ми стигна како апдејт. Го инсталирав, си наместив функциите како што треба, ама сега секогаш кога ќе стиснам sign in, ми се отвора ИЕ и ме носи до страницата на Дискавери. На постарата верзија на Дискавери го средив тоа, да не ми се отвора на секое, ама тука сега не можам да ја најдам опцијата.
Ако се сеќава некој, или па знае која е таа опција да ја (од)штиклирам, слободно нека пише![]()
Флоу, МСН да не не го поддржува форматот на слика кој сакаш да го ставиш?
Друго не знам што би било, оти ова досега мене ми се нема случено.