MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај попосле ќе пишам како да видиш дали некој те блокнал,без програми,страни и слично.

Едит: Вака значи како да видите дали некој ве блокнал или избришал од мсн. Има 2 начина. Првиот е:

Одете "Tools" па "Options..." и одберете го табот "Privacy"

Тука се вашите контакти. Кога на некој од нив ќе стиснете десен клик се појавуваат 3 опции: To add contact,move to block list И delete. Е сега ако "delete" може да се клика,односно буквите да се црни на истиот тогаш тој контакт ве блокирал или избришал. Ако "delete" неможе да се клика односно целиот е сив како и буквите тогаш не сте блокирани или избришани од тој контакт.

Втор начин: Направете друг хотмејл. Аднете ја личноста во која се сомневате дека ве блокнала или избришала. Повеќете ќе ја прифатат поканата од љубопитност и...Voila :)

Првиот начин работи на WLM 8.5 што јас го користам,а вториот на сите верзии :motor:

Се надевам дека помогнав.

фала за помошта, ама сепак ми дава на некои контакти болдирано delete а редовно ги гледам online, шо значи сигурно ме немаат избришано...:toe::toe::toe::toe:

Па ако они те избришале а ти не сеуште можеш да четуваш со нив. Само одвреме-навреме ги покажува онлајн.

фала за помошта, ама сепак ми дава на некои контакти болдирано delete а редовно ги гледам online, шо значи сигурно ме немаат избришано...:toe::toe::toe::toe:

Он може те избришал, ама не ти дал и BLOCK. Зашто вака ако те избришал од кај него од контакти, ти кога ќе му пишеш нешто, кај него ќе му кажува дека тебе те нема во контакти (во сред разговор) и дали сака да те додаде.

Значи ако сакаш некој ептен да го избришеш, кога ќе му идеш DELETE одбери REMOVE FROM CONTACT LIST заедно со BLOCK CONTACT! :smir:

За сите шо сакаат да можат да играт мсн игри нека одат во нивниот имејл. И тамо десно горе во Опшнс, па вју и едит п‘рсонал... па на првото чејнч нека си сменат хоум локејшн/каунтри во Јунајтед Кингдом. Па после на сејв и се исклучувате од мснот скрзо, и од таскбар, па се вклучувате..и играјте со некој шо го има истото тоа сменето. и то хех

Абе ако може хелп коа и да флезам на мсн ми излегуват два прозорци еве овие.. :
ова ми излегува прво..
newpicture121bu2.png

и после ова..
asdadasro0.png

Ај ако може хелп..

Отвори Internet Explorer, оди во Tools па Options.
Не знам која верзија на IE ја имаш па затоа не можам точни чекори да ти кажам (не си ја напишал таа битна информација) ама кај Privacy треба да го наместиш слајдерот на Медиум, исто и кај Security -> Internet.

Кој К му е на мсн-от?
Ми јавува ерор код 80072efd.

Има проблеми и некој друг или до мене е?:uvo:

Со интернетот имаш проблем, тоест сите иаме.

Кој К му е на мсн-от?
Ми јавува ерор код 80072efd.

Има проблеми и некој друг или до мене е?:uvo:
Сите ерори се поврзани со интернетот т.е со брзината на конекцијата кога месенџерот се поврзува со сервисот.

АДСЛ и 90 % од конекциите во Макеоднија се срање безвеза и немат никаква врска од интернет :nerv::nerv::nerv:

постои ли програм со што ќе можам да ги гледам тие што се appear

Пред некое време инсталирав некои нови смајлиња и сега секогаш кога ќе пишам : ) или : ( наместо стандардните смајлиња ми се прават некои големи и грди што ми го кочат цел компјутер, а на тој што му ги праќам ако го нема инсталирано програмчето му се покажува линк од смалито. Не знам како да ги избришам. Ги тргнав од add/remove programs во контрол панел, и програмот ми се тргна од листата на програми ама смајловцие уште функционираат. Како да ги тргнам? Хелп, плиз. Само немојте да ми кажете да го реинсталирам Еме Сенот, тоа не :)

Вака изгледа тулбарот на горенаведените:
clip_image002.jpg

Фала :)

ако имаш инсталирано едни... мсилам свит им беа илит ака нешто.. жива беља се... гледај деинсталирај све живо од нив и избриши ги таму кај што ти се зачувани...
сестрами едно време лудираше со овие и ми се зезна цел пц

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom