Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На секое стартање на мсн ми јавува дека немам флеш инсталирано и ми дава опција инстал и кенсел. Со сигурност имам инсталирано и се си е ок ама ова постојано го јавува, да не знае некој како да го решам да не ми досаѓа веќе?
Ај помош со ова![]()
Абе што сте и фрлиле толку мерак на 9ката коа освен глупости ништо друго не прави :/
Еден другар овој проблем го реши со исклучување на FireWall... пробај исклучи го FireWall и би треба да можеш да се логираш, само да знаеш дека така ќе возиш со исклучен FireWall. :/
:pos2::pos2::pos2::pos2:Update.
Можеби на твојот pc имаш инсталирано постара верзија на flash player. Пробај инсталирај ти го тоа што ти го дава сигурно е некој понов update
btw сигурен си дека ти пише flash player? да не ти излегува да инсталираш новиот мсн т.е да го update-ираш?
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ме насмеа бе друже искрено, не сум и јас до толкузначи колку и да идам да го исталирам тоа што го дава пак ми се појавува, еве ти и скриншот
![]()
Инсталири го Адобе Флаш Плејерот.http://get.adobe.com/flashplayer/:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ме насмеа бе друже искрено, не сум и јас до толкузначи колку и да идам да го исталирам тоа што го дава пак ми се појавува, еве ти и скриншот
![]()
Еве ти го одговорот за тој проблем.Check It
Како може да избришам акаунт на МСН? Една персона креирала меил со мое име и презиме и се претставува на други личности со мој идентитет. Доста кретенски. Ако не може да се избрише, кажете како барем да ја заебам? И го сменив пасвордот веќе. Друго нешто?![]()
Како може да избришам акаунт на МСН? Една персона креирала меил со мое име и презиме и се претставува на други личности со мој идентитет. Доста кретенски. Ако не може да се избрише, кажете како барем да ја заебам? И го сменив пасвордот веќе. Друго нешто?![]()
Бришење на акаунт мислам дека не може.А и да може да се избрише тој акаунт Фросе таа персона нон гратаможе пак да отвори нов чим ти знае име и презиме и пак да се преставува како тебе итн итн. Така да гледај лично со девојката разбери се ако можеш некако или со дијалог или физички
![]()