MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Слегни го од тука

Избриши ги сите фајлови што ги имаш во компјутерот од мсн плус... инсталирај го поново.Автоматски ке се одлогира,кога ке се инсталира пак се логирај. пред да влезеш ке ти даде кои опции да ги одбереш..chat log,scripts,sounds и т.н по твој избор.

Фала држе го инсталирав и сеа си работи супер со мсн плу.фала:vozbud:

На секое стартање на мсн ми јавува дека немам флеш инсталирано и ми дава опција инстал и кенсел. Со сигурност имам инсталирано и се си е ок ама ова постојано го јавува, да не знае некој како да го решам да не ми досаѓа веќе?

На секое стартање на мсн ми јавува дека немам флеш инсталирано и ми дава опција инстал и кенсел. Со сигурност имам инсталирано и се си е ок ама ова постојано го јавува, да не знае некој како да го решам да не ми досаѓа веќе?

Update.
Можеби на твојот pc имаш инсталирано постара верзија на flash player. Пробај инсталирај ти го тоа што ти го дава сигурно е некој понов update :toe:

btw сигурен си дека ти пише flash player? да не ти излегува да инсталираш новиот мсн т.е да го update-ираш?

Ај помош со ова
4444x.png

Стварно ..што е со ова ??
и кај еден другар исто му се дешава а со оној стариот МСН од Виндоусот се уклучува а со овој новиот нејке. WTF ?? :)

Дали да пробам со МСН Плус дали ке сака,сакам да се смени било што да е освен тој стариот -најстариот Мсн што је ..ептен је никаков :))

Абе што сте и фрлиле толку мерак на 9ката коа освен глупости ништо друго не прави :/

Еден другар овој проблем го реши со исклучување на FireWall... пробај исклучи го FireWall и би треба да можеш да се логираш, само да знаеш дека така ќе возиш со исклучен FireWall. :/

Еве ти го одговорот за тој проблем.Check It

Update.
Можеби на твојот pc имаш инсталирано постара верзија на flash player. Пробај инсталирај ти го тоа што ти го дава сигурно е некој понов update :toe:

btw сигурен си дека ти пише flash player? да не ти излегува да инсталираш новиот мсн т.е да го update-ираш?
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ме насмеа бе друже искрено, не сум и јас до толку :tapp: значи колку и да идам да го исталирам тоа што го дава пак ми се појавува, еве ти и скриншот
xce2g.jpg

:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ме насмеа бе друже искрено, не сум и јас до толку :tapp: значи колку и да идам да го исталирам тоа што го дава пак ми се појавува, еве ти и скриншот
xce2g.jpg

ок бе само прашав. инаку пробај инсталирај го тоа изгледа ти треба за да пракаш и примаш некои работи т.е такво нешто во превод би значело.

Иста приказна ај викам да не сум грешка го инсталирав ама џабе истото го јавува повторно.:toe:

Еве ти го одговорот за тој проблем.Check It

Абе пробав ,опет нејке ама нема везе.. излеа ПЦ то је сјебано,многу работи не сакаат така да после формат и преинсталацијата на Виндоус ваљда ке сака..

Како може да избришам акаунт на МСН? Една персона креирала меил со мое име и презиме и се претставува на други личности со мој идентитет. Доста кретенски. Ако не може да се избрише, кажете како барем да ја заебам? И го сменив пасвордот веќе. Друго нешто? :)

Како може да избришам акаунт на МСН? Една персона креирала меил со мое име и презиме и се претставува на други личности со мој идентитет. Доста кретенски. Ако не може да се избрише, кажете како барем да ја заебам? И го сменив пасвордот веќе. Друго нешто? :)

Следно... смени и го личниот опис :toe:

Едит: А тоа за бришење на акаунтот незнам дали можеш, ама мислам дека неможеш. Најубаво би ти било на Hotmail форумот да прашаш да видиш они што би ти кажале :toe:

Бришење на акаунт мислам дека не може.А и да може да се избрише тој акаунт Фросе таа персона нон грата :) може пак да отвори нов чим ти знае име и презиме и пак да се преставува како тебе итн итн. Така да гледај лично со девојката разбери се ако можеш некако или со дијалог или физички :)

Бришење на акаунт мислам дека не може.А и да може да се избрише тој акаунт Фросе таа персона нон грата :) може пак да отвори нов чим ти знае име и презиме и пак да се преставува како тебе итн итн. Така да гледај лично со девојката разбери се ако можеш некако или со дијалог или физички :)

Ретардираното е што се работи за сестра ми и со моето име и презиме е „повлијателна“ во моето друштво :smir:. Физички не можам да се разберам затоа што таа е како Ромите во државава, ако ме разбирате, без навреда никому. А со дијалог со животни колку што знам, не можеш да се разбереш, нели? :) Не ми е толку до акаунтот, колку до тоа што се видов потпишана како FrOsKi4 uzifki4 mwaHHH. :tapp:.

Фала ви сепак. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom