Мрсни вицеви...

• Креатор на темата Креатор на темата irena_gvg
  • Време на започнување Време на започнување
FAMILIJAREN VIC:
SINOT PUNI 18 GODINI I TATKOTO MU DAVA 200EVRA I MU VIKA SINE EVE TI PARI IDI EBI NESHTO IZGUBI NEVINOST.I VLAGA SESTRA MU KAJ NEGO U SOBA I MU VIKA BATO GO SLUSNAV MUABETOT SO TEBE I TATO I SI POMISLIV DA ME EBESH MENE I PARTIE PO POLA DA GI DELIME.I ON I VIKA NE BE SESTRA SI MI .AKO BE DALI NA MENE ILI NEKOJA DRUGA KE GO STAVISH ISTO E!I ON DOBRO.I SE EBAT SVRSHUVAAT I SESTRA MU VIKA BATO ZNAESH DEKA EBESH BOLJE OD TATO ZNAM I MAMA MI KAZA TAK

ovoj familiarniov e zakon :zver:
hahaha:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ја сретнува волкот црвенкапа и ја прашува каде оди? Црвенкапа одговара:пред МТВ да начекам муштерија.Волкот:пу да ти ибам ороспиата а расипа прикаската:pos2::pos2::pos2:

Ја сретнува волкот црвенкапа и ја прашува каде оди? Црвенкапа одговара:пред МТВ да начекам муштерија.Волкот:пу да ти ибам ороспиата а расипа прикаската:pos2::pos2::pos2:

Да се надоврзам
„Волчко, требаше да ме изеДеш“.
потпис... трудна црвенкапа
:pos2::pos2:

Како го викаат Сања од Арсенал???
Пепелашка од Лондонско маало.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Се сретнале две другарки на 15 години од матура и почнале да се распрашуваат, за мажи, за деца, за работа, па на крај и за сексуалниот живот. Прво едната вика:
- Абе, ние секс имаме еднаш неделно, ама не е ништо посебно. Кај тебе, како е?
- Супер е кај мене, особено откако почнавме со С и М.
- Аууу, не знаев мори дека си ти по таквите работи. И, како е?
- Одлично. Он Спие додека јас Маструбирам.

Си бил еден виц му ставиле зејтин и станал мрсен виц.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ЛоЛ..Пола од виецвите се киксови али ај..Другите се Јаки :pos2:

Ж: Имаш цигара?
М: Неам, ама имам саат.
Ж: Па не можам да пушам саат!
М: Не мора саат, доста е и пола саат ;)

Хахаха Ја ко е ова =)

Во кино:
- Може сега да те бакнам?
- Ама само што ти го испушив!
- Мене?!
----------------------------------------------------------------
Му оди синот на татко му и му вика: Тато,тато вчера го имав првиот сексуален однос во мојот живот!
-И татко му се израдувал: Браво бе сине седни да ми кажеш како ти беше?
-И синов: Не можам тато ме боли газот!
----------------------------------------------------------------
Си била некоја бабичка која имала една мала внука. И отишла да ја бара вo мaало за да ја прибере дома. И барајќи наишла на еден куп жени кои чекаат ред во кои ја видела и внуката кај што чека ред, и отишла да ја праша што чека,а внука и и рекла дека даваат портокали без пари. И баба и застанала да чека ред, кога дошла на ред што ќе види еден човек кајшто ги ебава жениве соред. Кога дошла бабава на ред и ебачов и рекол што бараш овде бабичке,а таа му рекла дека давале портокали без пари, и ебачот и рекол ами ти немаш заби ,а бабава му рекла,е ако де ако немам заби тогаш можам да ги шмукам. :pos2:

Дошло некое дете од Кина на размена во школо во Македонија и учителката, откако го претставила на класот како Ченг Чунг Чао, рекла дека секој од учениците, освен Трпе, може да му постави по едно прашање. Прашуваат децата какво е времето во Кина, какви се школите, дали играат фудбал итн. и на крај едно дете го прашува новово дете што му значи името. Кинесчето одговара:
- Син на седум татковци.
Во тој момент се јавува Трпе од последна клупа:
- Знаев јас дека ти не можеш толку жут да бидеш само од две јајца.

хахаха
Вицов е просто нездрав
хахахаха
Позз до сите :pos2:

Дошло некое дете од Кина на размена во школо во Македонија и учителката, откако го претставила на класот како Ченг Чунг Чао, рекла дека секој од учениците, освен Трпе, може да му постави по едно прашање. Прашуваат децата какво е времето во Кина, какви се школите, дали играат фудбал итн. и на крај едно дете го прашува новово дете што му значи името. Кинесчето одговара:
- Син на седум татковци.
Во тој момент се јавува Трпе од последна клупа:
- Знаев јас дека ти не можеш толку жут да бидеш само од две јајца.

хахаха
Вицов е просто нездрав
хахахаха
Позз до сите :pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Ја прашуваат Јелена Карлеуша:
- Дали се срамите од вашите гради?
Јелена одговара:
- А зошто да се срамам кога не се мои!

si bil eden vic i na nego se isturilo zejtin i stanal mrsen :pos2:

Оди некој тип во кафана и му вика на келнерот:
- Келнер дај 4 вотки!
Келнерот: Ооо што така 4 вотки, да не има повод некој?
Типот: Денес го добив првиот "blow-job"!
Келнерот: Епа, чим е така, имаш уште 2 од кафаната!
Типот: Абе со 4 ако не се изгуби вкусот, ни со 6 нема!

SI BILE DVAJCA PEDERI I SE VOZAT VO AVION.I PO NEKOE VREME EDNOT MU VIKA NA DRUGUOT DAJ DA SE IZEBAME I DRUGOT MU VIKA DE BE IMA MNGOU NAROD SRAM MI E I TAJ PA DE BE SAMO EDNAS I SE TAKA MU DOSADUVAL I TOJ ODEDNAS VIKNAL AJ EDNA ČASA VODA I NIKOJ NEMA SITE SPIJAT I SE EBAT..... I PO NEKOE VREME STIGNUVAT I POCNUVAT DA IZLEVAAAT OD AVIONOT....I STOJERDESITE SOPIRAT EDEN DEDO I GO PITAT KAKO BESE VO VOZNA DALI SI ZADOVOLEN I DEDOTO VIKA SE DOBRO BESE SAMO LADNO MI BESE MALLKU E ZASO NE POBARAA KEBE KE TI DADEVME E KE POBARAM EDEN POBARA EDNA ČASA VODA NEMA NIKOJ DA MU DADE I GO IZEBAAAA A JAS AKO POBARAV KEBE KOJ ZNAE SO KE MI NAPRAEA :pos2::pos2:

SI BILE DVAJCA PEDERI I SE VOZAT VO AVION.I PO NEKOE VREME EDNOT MU VIKA NA DRUGUOT DAJ DA SE IZEBAME I DRUGOT MU VIKA DE BE IMA MNGOU NAROD SRAM MI E I TAJ PA DE BE SAMO EDNAS I SE TAKA MU DOSADUVAL I TOJ ODEDNAS VIKNAL AJ EDNA ČASA VODA I NIKOJ NEMA SITE SPIJAT I SE EBAT..... I PO NEKOE VREME STIGNUVAT I POCNUVAT DA IZLEVAAAT OD AVIONOT....I STOJERDESITE SOPIRAT EDEN DEDO I GO PITAT KAKO BESE VO VOZNA DALI SI ZADOVOLEN I DEDOTO VIKA SE DOBRO BESE SAMO LADNO MI BESE MALLKU E ZASO NE POBARAA KEBE KE TI DADEVME E KE POBARAM EDEN POBARA EDNA ČASA VODA NEMA NIKOJ DA MU DADE I GO IZEBAAAA A JAS AKO POBARAV KEBE KOJ ZNAE SO KE MI NAPRAEA :pos2::pos2:

Има мали букви,запирки и точки ако не си знаел....ептен иритирачки е ова :nenene:

EVE EDEN MRSEN VIC:
SI BILE DVAJCA DRUGARI?

1.DRUGAR KAZI MAS.
2.MAS
1.DA TE EBAM U GAS
2. E DRUGAR ME ZAEBA,AJ SAA TI KAZI ZEJTIN
1.ZEJTIN
2.DA TE EBMA U GAS
1.E DRUGAR NE MOZE TAKA
2.DE BE DRUGAR KE GO PODMACKAME :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back