Мрсни вицеви...

• Креатор на темата Креатор на темата irena_gvg
  • Време на започнување Време на започнување
Потонал некој брод и се спасиле само Македонец и Памела Андерсон.
Допливале до некој пуст остров и цело време јаделе и се работеле. После некое време Македонецов многу се растажил. Памела го прашува во што е работава. Овој вика: Ај стави вештачки бркови, и оваа ставила.
Овој и ја става раката на рамо и....
- Леле земјак а бе ја утепав од работење оваа Памела Андерсон!

некој типац влегува во јавна куќа...
-сакам 10 педери, не се проблем пари!
за десет минути му донеле 10 педери, му ги наредиле пред него...
-еве како што баравте - 10 комада, се кој од кој...
типацов вади пиштол и ги убива првите 9 педери
- што направи човече, зошто ги отепа, па нели бараше 10??
а типацов задоволно одговара:
- море да знаеш како на овој десетиов сега му е стегнато шупчето!

Земал некој дедо да се фука со некоја баба ама пошто му бил спаднат земал две дрвца и ги врзал на ку..т
Завршиле работа и разговараат два јајника во вагината на бабата "За сиве овие години видовме секакви ку..ви црни,бели,сечени ама ваков на носилка сеуште немаме видено

Две соседки разговараат:
- Кој ти беше оној вчера што го видов?
- Професор на факултет.
- Редовен?
- Не, само кога маж ми е на пат.

Некој човек си имал папагал но тој папагалот често викал - Ми се ебе, Ми се ебе и газдата на папгалот отишол кај комшијата кој имал женски папагали и го прашал дали може една папагалка за 500 евра за една вечер и тој се согласил и ја однел дома и ги ставил во кафез и ги покрил со бело платно и по некое време женската папагалка почнала да вика да вреска и кога го дигнал платното го гледа папгалот како ја куби папагалката и го прашал што правип бе ненормален еден и тој му одговорил за тие пари ќе ја ебам гола !!!

Кавадарчанец се жени со јапонка и оди да живее на домазет во Јапонија. После неколку месеци оди татко му да го види синот како се снаоѓа.Го пречекува синот татка си и почнуваат да си прават муабет...
Татото: Добро бе сине, како се разбираш ти со ваа твојта невеста, ти на секоа пцуиш, она чинг чонг..... не ми е јасно даа...
Синот: Со мимики бе тате....
во тој момент влегува невестата и ја вади својата цицка и му ја покажува на мажот. Овој веднаш станува и оди во другата соба, ја ебе мајката на својата жена, се враќа со кофа вода и ја истура врз жена му.
Таткото: (збунет) Добро бе сине..... шо напраи сеа ?!
Синот: Абе тате.... она ми вика "оди купи млеко".... ја и викам "да а ебам мајка ти, нели гледаш оти врне надвор!!!"
:tapp:

:nesum::nesum:

:pos2::pos2: Појако здравје

Последните истражуваа конечно покажаа зошто мажите уживаат во орален секс:
* 10 проценти го сакаат чувството.
* 12 проценти имаат потреба да доминираат.
* 78 проценти едноставно сакаат тишина.

Zosto kurot e rozev ??

Zosto e za zenski :D

Ide pedofil vo gradinka so paketce bomboni .. i mu vika na malo devojce :

P: pipni go cico za kolence i ke ti daam bombonce ..

i devojcevo go pipka i dobiva bomboce ..

P: pupni go cico za ramo i ke ti daam bombonce ..

devojcevo go pipka i dobiva bombonce ...

P: pipni go cico za ..

D: A da ti go ispusam za celo paketce ??!!

Ide pedofil niz park i dava 2 bomboncinja na 2 mali devojcina so si igraat so topka .. i sledniot den pak pominuva niz parkot i pak im dava po edno bombonce .. isto taka i sledniot den .. i toj po nego .. i veke po edna nedela ednoto devojce mu vika na drugoto: ..

Ovoj dodeka da ne ebe sheker ke fatime ...

Ќерката станува полнолетна, па мајката ја советува пред излегување:
- Сега можеш да најдеш дечко, но мора да внимаваш на некои работи: кога ќе најдеш некој да ти се допаѓа, тој мора како прво да биде штедлив, како второ да биде глупав и како трето не смее да биде некој заводник, кој си го истрошил алатот на други жени.
И отишла ќерката и наредниот ден и раскажува на мајка си:
-Мамо, веднаш најдов баш онаков каков што ме советуваше. Ми приоѓа еден, ме фати за рака и ме одведе во хотел. И наместо да земе двокреветна соба, тој зема еднокреветна-значи дека е штедлив.Потоа, наместо да ми ја стави перницата под глава, тој ми ја стави под газот-значи дека е глупав. И на крај, мамо, го извади алатот, а тој потполно нов, во целофан, неотпакуван...

Маж и жена, кои порано никогаш не се виделе, се нашле заедно во воз. Се стемнило и си легнале. Мажот легнал на горниот кревет, а жената на долниот. Сред ноќ мажот се наведнал кон жената, ја разбудил и рекол:
- Извини што те будам, но дали би можела да ми дадеш уште едно ќебе. Многу ми студи.
Жената го погледнала со сјај во очите и му рекла:
- Јас имам подобра идеја! Ајде да се преправаме дека сме маж и жена.
"Уф, супер. Ќе падне секс вечерва" - си помислил мажот.
- Важи - рекол.
- Добро. Мрш сам да си земеш ќебе, ѓубре едно! Јас тебе слугинка сум ти?!

Тошо учи да вози кола и инструкторот го проверува дали пази при менување на брзините:
- Тошо, со која одиш сега?
- Ах, што имам една медицинска сестра... не верувам дека ја знаеш!

Тошо учи да вози кола и инструкторот го проверува дали пази при менување на брзините:
- Тошо, со која одиш сега?
- Ах, што имам една медицинска сестра... не верувам дека ја знаеш!
:pos2::pos2::pos2:

Како стенкаат Англичанките при секс?
- Ох, yes,yes!
А Американките?
- Yes baby, yes baby!
А Македонките?
- Не кажувај на никој, на никој!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom