јас имам вакво више oд година дена

иначе 20 евра е кај мене

хаха...
работи и на мемориска картичка и на усб флеш, само неможе да чита повеќе од 1 гига, иначе работи беспрекорно и сигналот ми е на радиус од 100/120 метри.
т.е. лажам - не работи беспрекорно, ако возите како мене и ги погаѓате сите поголеми дупки се дисконектира т.е. губи контакт
квалитот на звукот пред се зависи од вашите звучници кои се инсталирани во колата, потоа и до квалитетот на песната, чита само мп3 формат.
Значи работи како радио предавател, не е забрането затоа што дометот е до 100 метри, забранети се радио предавателите над 4 километри, само си подесувате фреквенција пример 98.4 и на радиото ја подесувате истата фреквенција, си пуштате песна и дали сакате да ви иде само таа на рипит, значи чита секакви усб уреди, дали е од кард ридер, мемориска картичка, флеш меморија или телефон кој има опција како флеш да се поврзи - пример мојата е 50-ка со дата кабел ке ја поврзам на ова и ги наоѓа сите ем-пе-тројки во мемориската картичка и се свири најнормално

е сеа во врска со цркнувањето велите? ова има осигурач до 15 волти, пред да влезе струјата во него и од запалката има осигурач еден што недава повеке од 15 волти струја и пред се и во колата се надевам имате исправни осигурачи. Ако ви цркне не е вината во него - туку во електрониката на колата, како и да е јас веќе година и неколку месеци си користам вакво и супер е

најефтина замена, освен тоа сите останати коли што ке ја уклучат таа фреквенција на која ми е подесено можат да си ја слушаат песната што јас ке ја пуштам - погодно е за на излети кога идете со друштво
п.с. ова треба да оди во хардвер.