Mozilla.mk хакната!!!

• Креатор на темата Креатор на темата kire_koste
  • Време на започнување Време на започнување
Магарето му рече на зајакот имаш големи уши.

Да се навратам на темата,секоја чест не го може секој ова.

Ок, магаре сум. Али кажи ми една корист од ова што го направиле. Според тебе дека не го може секој тоа, сигурно вложиле напор и време. Значи потрешен напор и време, за што?

Ок, магаре сум. Али кажи ми една корист од ова што го направиле. Според тебе дека не го може секој тоа, сигурно вложиле напор и време. Значи потрешен напор и време, за што?

За некоја си своја цел,немаат сите исти интереси така ? И треба да ги почитуваме истите,исто како што тебе не ти се мешаат у твоите.

Абе ја сеа отварам и све е ок, коа ли го средиле :pos:

Он : Браво за дечкиве што ја хакнале Мозила сепак не е мала работа шо секој втор може да ја направи
Не ја хакнале Мозила, туку го "хакнале" сајтот на македонската Мозила заедница. Сајтот повеќе наликува на Блог и не е нешто комплексен.

Anyway, дечките си го вратиле сајтот за брзо време и сеа све е по старо.

За ваков сајт и баба може да напрае :D

За некоја си своја цел,немаат сите исти интереси така ? И треба да ги почитуваме истите,исто како што тебе не ти се мешаат у твоите.
Пер не сери, се собрале другарите на v1p3r и нашле експлоит на некој хостинг и хакнуваат страни. Замисли тебе некој да ти хакне негде лозинка ? (шо веројатно овие и го прават). Ќе ги почитуваш ?

Пер не сери, се собрале другарите на v1p3r и нашле експлоит на некој хостинг и хакнуваат страни. Замисли тебе некој да ти хакне негде лозинка ? (шо веројатно овие и го прават). Ќе ги почитуваш ?

Ќе си напраам нова,јебига не сум способен да им вратам на истиот начин.И да и покрај нервозата,ќе им пружам рука за умешноста.

Ќе си напраам нова,јебига не сум способен да им вратам на истиот начин.И да и покрај нервозата,ќе им пружам рука за умешноста.

969638-cool_story__bro_super.jpg

Значи ако ја е*ам женскати, рака ќе ми даеш?

Збориме за женска или за една ебана страна ?И не ставај ѕвездички ко да си магистар по македонски јазик и правопис.
Не се лути де, уште не сум ја пипнал.
И не е битно дали е страна, мастика, пенкали или ајфон.
Битно дечкото рчкал кај шо не треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom