Mozilla Firefox (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Awake
  • Време на започнување Време на започнување
За почеток поспоро ми се стартува од верзија 3.0.10, освен ова, се надевам дека навистина ја подобриле и нема толку да ми крашува ко постарата.
Сеуште е далеку од Chrome и Safari, а може да се каже дека малце заостанува и зад Opera 10.0, во однос на брзината. Ама мора да се има заради многуте addons.

Засега останувам на Chrome.

Те поштуем брат.
Инаку сега ќе ја пробам, и ќе дадам коментарче :) (мејби)

Абе и кај мене нешто не сака. Се јавува истото како и кај Џену што се јавувало.

Абе и кај мене нешто не сака. Се јавува истото како и кај Џену што се јавувало.

Кога ќе стиснеш download на тоа жолтото после (жолто мислам беше), не чекај автоматски да почне download-от, туку кликни на тоа if your download doesn`t start automatically, press here to download дрн дрн. Стисни на тоа одма, не чекај да почне автоматски.

Кога ќе стиснеш download на тоа жолтото после (жолто мислам беше), не чекај автоматски да почне download-от, туку кликни на тоа if your download doesn`t start automatically, press here to download дрн дрн. Стисни на тоа одма, не чекај да почне автоматски.
Епа прочитав за тоа, ама пак истата порака ми се јавува, само со поголеми букви :) . Ај да пробам преку Internet Explorer, може ќе сака. :P

едит: и таму истото, а пак преку надградба исто така не можам, ми вели дека немало што да се надгради.

а кај најдоте вие линк за македонска верзија.
Код:
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html
нема македонски

инаку добра е новата верзија. им ситници кои требаше уште одамна да ги има. за брзина штознам брза е. дали е побрза од порано или не и не се приметува баш, а и не е важно доволно е брза. сите аддони работат , дури и тие во RC што не работеа.
За РАМ ваа верзија повеќе од 150МБ ми нема земено без разлика колку табови имама отворено.

Нема везе, го инсталирав англискиот. Инаку , стварно ли е брз, или се работи само за плацебо-ефект? :)

Стварно е многу добар... 300-350 мега рам цица само со 3-4 таба од форумов отворени, не дај боже нешто друго да отворам.

Па има игри шо не барат толку рам :)

Ја инсталирав сега 3.5-ката, па ја пробувам као работи, многу е брза, за рам засеа 80-ка цица, ќе видиме понатаму.

Уљепшан е малце, и то је то, битно на брзината е ставен акцент. Може и на други ситници кои допрва ќе ги приметувам. Хехе

а кај најдоте вие линк за македонска верзија.
Код:
нема македонски

инаку добра е новата верзија. им ситници кои требаше уште одамна да ги има. за брзина штознам брза е. дали е побрза од порано или не и не се приметува баш, а и не е важно доволно е брза. сите аддони работат , дури и тие во RC што не работеа.
За РАМ ваа верзија повеќе од 150МБ ми нема земено без разлика колку табови имама отворено.

Во адресбарот пишуваш getfirefox и ќе те однесе да ја преземеш на македонски. Ама мене така автоматски ме пренесе веројатно зошто ја имав 3.0.11 на македонски пред тоа.
Ако не па оди на other languages, како и да беше и одбери македонски.

И јас ја инсталирав, и вака од прв допир супер е, кајгана одма ми ја отвори, и со два таба отворени ми зема 90.
Ми се свиѓа копчето за отварање на нов таб, супер направено:)

Код:
eve deneska dodadile linkovi i za makedonski ali za 3.0.11
nema izlgeda prevod na makedonski za 3.5
na makedonski i srpski samo 3.0.11 ja ima
@Џену Грл aj bas vidi koja verzija ja imas, pa sto tie na makedonski

ne deka mene mi treba na makedonski ili mislam da ja simnuvam na makedonski tuku onaka

Стварно е добра бе оваа...брза е ко лисица...форумов ми го отвори за секунда, ама добро на 4мб интернет тоа би требало да биде нормално...сепак, одлична е.

Се си е супер, брза е, всушност побрза од 3.0 само што според мене требаше и дизајнот да го сменат.

И јас ја инсталирав, и вака од прв допир супер е, кајгана одма ми ја отвори, и со два таба отворени ми зема 90.
Ми се свиѓа копчето за отварање на нов таб, супер направено:)

копчето за отварање на нов таб е беспотребно бидејки и така си имав копче за нов таб
view=>toolbars=>costumize цел куп копчиња.. за безвезе го акнале.. освен што ме потсека на другите експлорери друго ништо не ми менува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom