Mozilla Firefox (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Awake
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене не е толку...
untitlxsx.jpg

newapcbmp.png

Дали е нормално да користи волку од системската меморија? Да е уште полошо, забележувам и мали кочења на работата на компјутерот додека ми е пуштен Firefox. :toe:

Сега сум на 3.0.11 верзија на Mozilla Firefox и немам воопшто замерки ептен добро си работи.
Ова што толку ти јаде меморија навистина е премногу еве кај мене на постарата верзија колку цеди,
2637v2b.jpg

Додека не искочи финалната верзија не мењам.

Кај мене не е толку...
untitlxsx.jpg

Сега сум на 3.0.11 верзија на Mozilla Firefox и немам воопшто замерки ептен добро си работи.
Ова што толку ти јаде меморија навистина е премногу еве кај мене на постарата верзија колку цеди,
2637v2b.jpg

Додека не искочи финалната верзија не мењам.

Во секој случај, и на двајцата ви е значително помалку од кај мене... А па да не зборувам, кога пуштам повеќе страни со flash реклами и слично, знае и до 300 мб да се качи... Како и да е, фала за приказите од вашите компјутери дечки. :smir:

Во секој случај, и на двајцата ви е значително помалку од кај мене... А па да не зборувам, кога пуштам повеќе страни со flash реклами и слично, знае и до 300 мб да се качи... Како и да е, фала за приказите од вашите компјутери дечки. :smir:

Adblock Plus и немаш гајле со реклами. :)

ја инсталирав и супер работи ..ќе видима за понатаму

Има разлика во брзината -проверено, како и што веќе беше најавено. Сега за сега супер е.

Толку тинтрење минтрење ништо нема ново само тоа плус за јазичиња и брзината другото се е по старо , а да и лисицата е сега по црвена :)

Зошто ми дава ерори кога одам на македонски да си ја симнам? :violent1:

Каков ерор драга Џену :icon_bigg
404 Not Found

:)

Не планирам да ја ставам на англиски, ја сакам на македонски :)

Едит: Се снајдов, стиснав да се даунлоадира пред да почне автоматски. :)

За почеток поспоро ми се стартува од верзија 3.0.10, освен ова, се надевам дека навистина ја подобриле и нема толку да ми крашува ко постарата.
Сеуште е далеку од Chrome и Safari, а може да се каже дека малце заостанува и зад Opera 10.0, во однос на брзината. Ама мора да се има заради многуте addons.

Засега останувам на Chrome.

Се гледа разликата во брзината.
Одлична е верзијата.
Лисица засекогаш. :)

За почеток поспоро ми се стартува од верзија 3.0.10, освен ова, се надевам дека навистина ја подобриле и нема толку да ми крашува ко постарата.
Сеуште е далеку од Chrome и Safari, а може да се каже дека малце заостанува и зад Opera 10.0, во однос на брзината. Ама мора да се има заради многуте addons.

Засега останувам на Chrome.

You said the magic words. Без адони е доста побрза од Chrome и Safari. By the way, Safari? :icon_roll

Ја инсталирав и јас супер е :):)

Чекам да се апдејтираат сите аддони шо ги користам па ќе ја спуштам.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom