Можна ли е таква бременост?

• Креатор на темата Креатор на темата za_kajgana
  • Време на започнување Време на започнување
Мајка и` на другарка ми е гинеколог. Дошла некоја 30 годишна и кажала дека се заштитува со тоа што ќе се замие после односот. Тоа е за неа контрацептивна метода. Слично ми е ова со мокрењето, дека се исфрлале сперматозоидите... :)
Ама пази на него/неја гинеколог и има речено да скока и тропка и да се моча како превенција и заштита од несакана бременост:pos2:

Лејди кју супер контрацептивна метода користиш, :tapp:. Е сеа кога ќе решиш да имаш бебенце дечко ти нека го шприцне внатре па јас ќе дојдам ке те тропкам со главата од земја да ти се фати поубаво а и да ти размрде кликерите у мозокот.:smir:

Мислиш дека не може да се забремени во базен? Знам со сигурност дека може, дури имам и слушнато за еден случај во Кавадарци. Во езеро не може, бидејќи има повеќе капачи.

Го имаат наполнето базенот со сперма изгледа, или реално некои се дупеле во вода па неќат да признаат и муабетот [кој што е наменет за јавноста] на крајот на приказната е нешто како: „абе ние пливавме само во близина, во ист базен, и такаааа... и ете... и бидна...“ И на тој начин излегла приказната за „плодниот“ базен во Кавадарци.

Мајка и` на другарка ми е гинеколог. Дошла некоја 30 годишна и кажала дека се заштитува со тоа што ќе се замие после односот. Тоа е за неа контрацептивна метода. Слично ми е ова со мокрењето, дека се исфрлале сперматозоидите... :)

Што ти значи докторска етика. Колку што знам докторите не смеат да зборат за своите пациенти надвор од болницата, ама во Македонија не постои етика така да ништо не ме чуди.

Што ти значи докторска етика. Колку што знам докторите не смеат да зборат за своите пациенти надвор од болницата, ама во Македонија не постои етика така да ништо не ме чуди.

Тоа имаш право. Мојот на пример секогаш ми нагласува да не кажувам како ме прегледува и особено за работите што ми ги покажува, а ми вели дека и он нема да каже бидејќи така му налага лекарската етика.:toe:

Тоа имаш право. Мојот на пример секогаш ми нагласува да не кажувам како ме прегледува и особено за работите што ми ги покажува, а ми вели дека и он нема да каже бидејќи така му налага лекарската етика.:toe:

Ова ме дриблаш нешто сеа или !?

така нешо меѓу нозе ти го дава....хехе иначе таа етика кај нас исто ко да не важи

Не биди глуп, не се уништуваат, СЕ ИСФРЛААТ надвор-од-женското-и-така-нема-бременост!!!

Кхм,јас се извинувам морам да кажам НЕ Е ОВА ТОЧНО,деца,жени НЕ ЧИТАЈТЕ!

Прво,точно,може да се исфрли спермата од вагината со мочање,какање не е важно,пред се зависи од женската анатомија,кај некои после односот може да излезе надвор спермата но НЕ ЦЕЛАТА!
Шо значи,нешто останува внатре,доста доволно за да биде нешто.

Лејди (ако си стварно женско),имаш проблем со каналите на јајниците,запушени ти се,затоа со мочање ја исфрлаш спермата и не си бремена(до сега).Верувај ми.

шансите се секогаш различни..
зависи од околностите највише...
еве ја ко џокер у покер ке ти кажам пошо... знаеш коа си у фрка се ке научиш како е зашо е и шо е .. хах
енивејс...

ако дечкото предходно имал еакулација во скоро време... и семенот што е останат во каналот може да биде исфрлен со тие 3 капки.. пред ејакулат се викаат..
размисли убаво...
тест за бременост...
и памет за другпат...

--- надополнето ---

хаха знаеш дека тоа работи... ама треба да се замие со едно 10 литра нитроглицерин под висок притисок.... THAT WILL WORK :) AHAHAHA

Не биди глуп, не се уништуваат, СЕ ИСФРЛААТ надвор-од-женското-и-така-нема-бременост!!!

vagina-anatomy.jpg

Број 6 моча
Број 7 се кара
Број 3 се трља

Од кај ја најде сликава, прв пат гледам вакво нешто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom