Може ли да се живее од стриптиз во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Голема предност на оваа професија е што за разлика од некој други професии годините не се битни:

Плус оваа бесплатно здравство, скијање и бањи.БоНбона бизнис.

А оваа во видеово рече:
Родена сум тука, ќе останам тука и ќе работам додека... ми се можностите!Очигледно се воркохолици.

Требало на крајот на прилогот со оваа стриптизетава да има „to be continued“ и наредна недела да имаат прилог со волчица :ROFLMAO:
И еве за нас копитата шо ломотиме на темата за знамето и химната секој понеделник дека не е ок тоа, да научиме што е патриотизам. Оваа 10 пати спомна дека не си оди од Македонија зошто е тоа нејзина земја :ROFLMAO:

Него зошто не го коментира никој и тој со астероидите ?
На почетокот вика „нашите, нашите, нашите...“ и му текна дека ние неаме научници па се поправи и после паузата рече само „научници“.
А овие од анал 5 па пишале „удар на астероид“ и даваат сцени од Армагедон :pos::pos::pos:
После па коа коментираа за соларните бури пак си стоеше тоа „удар на астероид“ а даваат слики од Сонцето :vozbud:

gilliam.jpg

Да, сепак е инвестиција од црна мачка.
:facepalm:

Па да ти кажам ништо чудно, вестите се најголем маркетинг.
Се емитуваат прилози и тоа во ударн ивести за Опен фест Струмица, Пивофест во Скопје и Прилеп, црна тачка...

Да си знае народот како одат цените де.[DOUBLEPOST=1410634538][/DOUBLEPOST]
Да, сепак е инвестиција од црна мачка.
:facepalm:

Па да ти кажам ништо чудно, вестите се најголем маркетинг.
Се емитуваат прилози и тоа во ударн ивести за Опен фест Струмица, Пивофест во Скопје и Прилеп, црна тачка...

Да си знае народот како одат цените де.

''Имам мн френдови на фејсбук'' :facepalm:
''Секој бизнис мора да се вложи во сам себе'' :facepalm::гомце::гомце::гомце:

Измешан е поимот вести кај нас. Овие лајнарите кога да вртам горе најавуват нешто бомбастично и си играат курташак со народот. Знам и Амди беше вака на истата емисија ако не се лажам. По кој критериум ова е вест?
Вести на телевизија гледам само на Телма и на ХРТ и стварно се вести, ова не знам дали и поимот бедно му доликува а не па вест. И не ми е јасно шо се работи во таа радиодифузијата, дали имаат осет дека ова гомно што се нарекува телевизија го труе народот со вакви мизерии.

Измешан е поимот вести кај нас. Овие лајнарите кога да вртам горе најавуват нешто бомбастично и си играат курташак со народот. Знам и Амди беше вака на истата емисија ако не се лажам. По кој критериум ова е вест?
Вести на телевизија гледам само на Телма и на ХРТ и стварно се вести, ова не знам дали и поимот бедно му доликува а не па вест. И не ми е јасно шо се работи во таа радиодифузијата, дали имаат осет дека ова гомно што се нарекува телевизија го труе народот со вакви мизерии.
И советот за радиоконфузија е во истата банда, па затоа ќе гледа македонскиот народ вакви лајнарии на македонските телевизии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom