Еве јас имав прилика да ја видам апликацијата и каналите на MSAT. Околу изборот на канали нема да коментирам, макар што има еден дел на очајни музички и информативни канали. Видеотеката што FHD што 720p, значи рандом.Msat e super platforma, isto i novata move tv, inaku i total tv ja davaat aplikacijata eon vo sredniot paket pa ne nudat internet
Toa nema blaga veza dali nudat internet ili ne a i sekako posle nova godina ke si ima optika/adsl/vdsl nekade i koaksijalec od tie kabelski sto gi kupile ako e vistinit muabetot, mozno e i bezicniot da go nudat so 500gb kako vo srbija mislam ne e mozno tuku sigurno ke ima so 500gb, taka da strpi se malku nemoze seriozen operator da se napravi za 1 godina.
Zosto da ne postoi namesto Move N Go kako sto e vo drugite drzavi tuka ke ja imame Mplay ili pa mozno e da i go promenat imetoСигурно онаа апликација Mplay што ја имаат ќе ја избришат да не постои.
Па може ќе ја овозможат Move N Go кај нас а Мplay ќе ја избришат.Zosto da ne postoi namesto Move N Go kako sto e vo drugite drzavi tuka ke ja imame Mplay ili pa mozno e da i go promenat imeto
Имаш словенски хрватски црногорски и босански се е без затемнувањеsho da e zatemneto vo srbija se e srpsko i e za taa teriotrija. nie sme druga drzava i za stranska licenca ne e plateno za nasha teritorija
Neka dadat, test userr i pass od 7dena, da vidi sekoj sto ima/sto nema.!Имаш словенски хрватски црногорски и босански се е без затемнување
Sent from my phone using Tapatalk
Od ovaa nedela e pocnato, pri podnesuvanje baranje treba resiverot da se podigne od najbliskiot salon na partner primer telco,infiniti apdejt i drugi ili niven salon na mtel vo skopje ili kumanovo i sam si go instaliras doma na wifi ili lan kabel, ke cekame nekoj da zeme pa da spodeli iskustvoDali pocnaa so izdavanje na resiveri dali nekoj zede da kaze iskustvo?
Јас ти споделив погореOd ovaa nedela e pocnato, pri podnesuvanje baranje treba resiverot da se podigne od najbliskiot salon na partner primer telco,infiniti apdejt i drugi ili niven salon na mtel vo skopje ili kumanovo i sam si go instaliras doma na wifi ili lan kabel, ke cekame nekoj da zeme pa da spodeli iskustvo
Od kade ti koga od denes pocnaa da davaat resiveriЈас ти споделив погоре
Sent from my iPhone using Tapatalk bc
Пд човек што работи во МТЕЛOd kade ti koga od denes pocnaa da davaat resiveri
Site rabotat vo mtel,nikoj ne spodeluva ...bar po nesto ..Пд човек што работи во МТЕЛ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Напишав погоре, нема што да навлегувам. Видеотека нешто 1080 нешто 720 со HBO лого. Инфо канал со една новинарка која предходно беше во една друга телевизија, и канали кои дропаат фрејмови. ТолкуSite rabotat vo mtel,nikoj ne spodeluva ...bar po nesto ..