MOVE - OTT стриминг платформа - MTEL - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.374
Поени од реакции
8.587
Телеком Србија планираат нареден месец да промовираст и пуштат во употреба платформа како што се Netflix, Max, Prime Video... Претпоставувам можеби тоа ќе биде една платформма комбинација филмови, серии плус тв канали или само стриминг спортски тв преноси.

Е тоа би било добро да направат. Реално на помладите и луѓе кој се разбираат во технологија би им било од корист да имаат таква услуга.

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.224
Поени од реакции
585
resiverite im se epten low budget, bolje na tv ako imas aplikacija
Resiverot koi se nudi e daleku daleku podobar od site google tv i xiaomi box/stick i fire tv stick.

Inaku okolu 1TB najdobro da si imas gore dolu tolku ke ti potrosi kako sto kaza @miki80
Автоматски споено мислење:

Телеком Србија планираат нареден месец да промовираст и пуштат во употреба платформа како што се Netflix, Max, Prime Video... Претпоставувам можеби тоа ќе биде една платформма комбинација филмови, серии плус тв канали или само стриминг спортски тв преноси.

Е тоа би било добро да направат. Реално на помладите и луѓе кој се разбираат во технологија би им било од корист да имаат таква услуга.
Ako bide kako Balkan Myusic ne fala, zivi gluposti eden artist ima drug nema kako da gi biraat tie samo sto se sponzorirani od mts

Член од
24 октомври 2021
Мислења
1.164
Поени од реакции
806
Resiverot koi se nudi e daleku daleku podobar od site google tv i xiaomi box/stick i fire tv stick.

Inaku okolu 1TB najdobro da si imas gore dolu tolku ke ti potrosi kako sto kaza @miki80

Ako bide kako Balkan Myusic ne fala, zivi gluposti eden artist ima drug nema kako da gi biraat tie samo sto se sponzorirani od mts
mislam deka e nadogradba na Move platformata, a ne skroz posebna aplikacija. Resiverot e krsh. Mozda ke imaat novi ponatamu

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.374
Поени од реакции
8.587
Претежно ќе биде серии од Tелеком Србија што се емитуваат на Superstar. Не знам што очекуваш.

Веројатно не знам тоа ќе им биде услуга за цел свет.

Член од
24 октомври 2021
Мислења
1.164
Поени од реакции
806
Znaci 3.000 GB internet se sosema dovolni za move tv taka ?

Za resiverite solidni se mislam se so 4 GB ram arris move tv resiverite
2ram 8memorija nemaat poise

cel resiver se blokira i kasni zvuk, sto i da otvoras duri i rolanje po meni kasni zvukot, sto ne bilo slucaj na nieden resiver

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.558
Поени од реакции
794

Гледање во просек од 8 часа дневно на месечно ниво по уред ќе ти троши 300 gb интернет.

Искрено Move како платформа е најдобар избор во поглед на понда на канали, достапност и флексибилност.

Член од
27 април 2020
Мислења
5
Поени од реакции
6
Гледање во просек од 8 часа дневно на месечно ниво по уред ќе ти троши 300 gb интернет.

Искрено Move како платформа е најдобар избор во поглед на понда на канали, достапност и флексибилност.
Mene mi troshi mesecno 8,9casa okolu 700,800gb

Druze 3.000gb ako ne go gasis cel mesec den nokj moze tolku da potroshi

Kajgana Shop

На врв Bottom