irockusux напиша:
Brat verual ili ne ja vidov sea toa sto ne veruas tvoj problem
i mene nema sansi da mi se spielo deka trebase za 20 min da sum u kara
Тоа глори од д рејдер? Ма батали чкуртни се од Wotlk mounts.Најбољи за мене ми е charger-от за кој што живци скинав и недердрејкот.
Ваљда е сменето тоа
Значи, кога ви кажувам нешто, знајте дека е тоа така и немам никаква корист ако ве излажам за некој си моунт кој што вие двајца дека тврдите дека можело да се користи на нормално тло.
Тоа што двајцата сте го виделе е
Battle Qiraji Resonating Crystal моунт кој што се добива само доколку си го удрил гонгот кога се отвараат AQ портите, и претежно тоа е еден до двајца на цел сервер поради сложениот начин како се добива тој моунт...На пример само еден quest-drop од Нефариан во текот на една недела. Questline-от е долг еден тон и треба да се прави BWL треба да се тепаат елитни адови, треба да пливаш до остров кој што верувам ниеден од вас двајца не бил и еден тон други работи кои што отежнуваат да тој моунт го имаат повеќе од двајца на сервер. И тоа доколку има двајца, тие се од спротивен гилд, баш поради фактот дека требало да има два рејда во BWL.
Знам луѓе кои што го завршувале квестлајнот на некој сервер, па после мигрирале на сосема нов сервер само за да бидат првите да го удрат гонгот поради маунтов, дека е еден единствен засега леџендари.
Ајт така останете ми со здравје, и не терајте инает, дека сите други 3 маунтови (ми фали црвениот) ги имам и верувајте кога ви кажувам дека AQ моунт НЕ се користи на земја поинаква од AQ инстанца. Крај краева не за џабе имам 85 моунтови ебаго..
П.С Beeslebub е еден од тие кои што мигрираа на нов сервер поради маунтот. Идиотот има преку 8000 ачивмент поени
ме јаде за 1000 маме му онадуем.