Моторола ZN5 со 5mp камера

• Креатор на темата Креатор на темата kiro gligorov
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не би ја купила. Многу грдо ми изгледа, иако кај телефони не забележувам многу - многу дизајн, ова е веќе претеризам.:toe:

неможе да се споредува, ;) во мобилни камери Нокиа само со самсунг и сониериксон се јадат, нокиа затоа што користат зејс леќи.

Дизајнот е катастрофа стварно, не е ништо посебно телефонот, има многу други со исти карактеристики и се многу подобри.

Iskreno da vi kazam jas mislam deka vo zivo telefonot ke bide mn poubav zasto Motorola odsekogas bide carevi za dizajn,a inace ne e tolku los kako sto go pravite raboti na Linux operativen sistem,kamerata e od Kodak, ima procesor 500mhz sto znaci deka e dosta brz, teloto recisi e celosno metalno a displejot e otporen na grebenje sto e golem plus barem spored mene a isto taka ima i programa prevzemena od Kodak za obrabotka na fotografiite a i najbitnoto ke ima dosta poniska cena od Nokia n82....SE IZMORIV OD PISUVANJE:pos2:. POZDRAV!

Не дека мрчам, ама стварно не ми се допаѓа. Ај што е ружен, ама и општо не ги сакам Motorola. Ма на каков оперативен систем нека бидат, пак најружното и најкомплицираното мени ќе го има. Еднаш сум се мачел 2 саати да најдам кај се вклучува Alaram Clock и BlueTooth, нешто што на другите телефони се наоѓа за 10 секунди... :tapp:

неможе да се споредува, ;) во мобилни камери Нокиа само со самсунг и сониериксон се јадат, нокиа затоа што користат зејс леќи.
А Цајз оптиката е заштит знак на SONY....

Телефонов...лајно. Дали е моторола или кодак? Кодак лого поголемо од моторола. Ај кај и да е ќе го тргнат и овој мобилен од пазарот:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom