Монитор LG 23MD53D

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 ноември 2011
Мислења
314
Поени од реакции
30
Дали некој го користи како е задоволен од каде го зел ? Бидеќи го имаше само во Set сега и таму го нема па ако може некој нека кажи од каде можам да го порачам истиот бидеќи премногу го сакам :)
Благодарам.

Па за околу 14-15000 ден. подобро да земеш Dell UltraSharp барем е подобар од еЛЏито ,но си знаеш инаку тој еЛЏито посочен модел сега има наследник барај го таков и пак ќе те фати за околу 14-16 000 ден.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Па за околу 14-15000 ден. подобро да земеш Dell UltraSharp барем е подобар од еЛЏито ,но си знаеш инаку тој еЛЏито посочен модел сега има наследник барај го таков и пак ќе те фати за околу 14-16 000 ден.

Па нема наследник со 3D сите се само TV+Monitor иначе мониторот сакам да го користам и како TV пошто немам место и за телевизор а сакам исто и како монитор за xbox-о да го користам... затоа барав некој tv+monitor ама сакам исто и 3D то да остани а сметам дека најдобар дисплеј имаат LG за 3D.

Е па тогаш најубаво ТВ да земеш со 32 или 37 инчи LG ќе ти брка работа само гледај да имаат опции за све што ги наброја и баш LG е најдобра го има во нептун

Е па тогаш најубаво ТВ да земеш со 32 или 37 инчи LG ќе ти брка работа само гледај да имаат опции за све што ги наброја и баш LG е најдобра го има во нептун

Па тоа што барам генерално го нема :( затоа прашав да не случајно има некој каталог од LG набавувач па така да го земам пошо му пишав на сет ама сеуште ми немаат вратено.. затоа...

Тешко се наоѓа тоа е проблем инаку може да се наоѓа Самсунг ама кој знае какви се тие самсунг кога еЛЏито е далеку подобар.
А да почекаш на пролет или почетокот на лето можеби ќе има на лагер и јас не би се брзал.

Тешко се наоѓа тоа е проблем инаку може да се наоѓа Самсунг ама кој знае какви се тие самсунг кога еЛЏито е далеку подобар.
А да почекаш на пролет или почетокот на лето можеби ќе има на лагер и јас не би се брзал.

Па премногу чекав, некако не ми се зема друга марка освен LG оти дома имам телевизор со 3D и сеа некако како 2 телевизор / монитор да земам друга марка не ми се зема ... овој многу ми се бендиса ама го нема.... незнам ни дали ќе го донесат пак во Set.

А во нептун или техномаркет провери? И не мора да е само во скопје туку и низ Маледонија преку нив да им се јавуваат дали имаат на лагер?

А во нептун или техномаркет провери? И не мора да е само во скопје туку и низ Маледонија преку нив да им се јавуваат дали имаат на лагер?

Секаде се проверив максимум давам 15 000 за монитор сеа за сега нема ништо околу таа цена што е 3D од некоја марка NEO, затоа и беше овој помал со цена од 12 илјади со 3Д И ТВ Не е толку битна големината колку 3D то...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom