bogev4eboy
Хејтер
5-7 работни дена, а тоа зависи од тоа колку им се работи на тетките во НЛБОтприлика за колку време стигнаат пари откако ќе направам withdraw на скрил, ако менува нешто картичката е visa electron од тутунска.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
5-7 работни дена, а тоа зависи од тоа колку им се работи на тетките во НЛБОтприлика за колку време стигнаат пари откако ќе направам withdraw на скрил, ако менува нешто картичката е visa electron од тутунска.
Ја верифицирав картичка во settiings, внесов точна бројка што ми бараа, еве во credits card како изгледа
![]()
Но кога одам withdraw на тие 2 евра што ми ги зема, пак ми бара верификација.
![]()
Дали треба уште еднаш да правам верификација на истата картичка?
Отприлика за колку време стигнаат пари откако ќе направам withdraw на скрил, ако менува нешто картичката е visa electron од тутунска.
И јас пробав но мене ми даваше цело време Унверифиед...можи некој да ми објасни зошто е тоа така?[DOUBLEPOST=1395263331][/DOUBLEPOST]Треба. Направи уште еднаш мислам дека вториот пат нема да ти бара да ја внесеш точната сума. Само повлекува околу 2долари од картичката. Не отварај тикет џабе ке чекаш
А мораш да имаш околу 300денари така подразбрав....епа мене сметката ми е празнаНа Skrill отворив акаунт, во моментот немав пари на сметката за ми ја верификува, следниот ден ставив пари, но кога се обидувам да веривицирам ви дојавува дека не може да се направи верификација, знае некој во што е проблемот?
Дали некој го има користено Скрил за да прими пари, испратени од друго лице од странство? Дали може да се повлечат парите со било која картица од Македонија и колку провизија ќе треба да ми земе за повлекување?