Моменти на...

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јануари 2005
Мислења
1.000
Поени од реакции
8
Веб-сајт
www.lasvegas.com
...задоволство, потполна исполнетост во душата.

Имате ли понекогаш вакви моменти?! Кога ви е толку убаво, кога сте задоволни од све тоа што го имате, кога сте благодарни за сето она околу вас?!

da moite momenti na zadovolstva se koga sum so moite doma so drugarite i najzadoveolen me pravi koga sum na teren koga igram kosharka definitivno

Како што оди времето, се помалку. Заборавив како да уживам во малите задоволства, и таман ќе се осетам така задоволно, одма нешто ме сецнува.

Сеа идам да си напраам неколку продолжени моменти на задоволство. И да си го наполнам стомакот, пардонст - душата.:wink:

Imam i jas takvi momenti. Samo jas go praznam stomakot - i dusata. ;-)

.
.
.
.
.
.
.
SE ZEZAM ACEVA! :-) Sto mi se naluti vcera mi se naluti bez vrska na tema abortus, a jas bas sakav da te druzam uz diskusija.

добар топик...
често иам такви моменти,коа сум опкружена со луѓето шо ги сакам и ме сакаат,коа моите дома се послушни (тоа се ретки моменти и мора да се ценат):) коа љубовта ме служи добро...отприлика секогаш наоѓам причина да се осеќам задоволно...

ima,kako ne, momenti koga dozivuvam vozvisenost,sreka... vakvo nesto mi se slucuva koga ke slusnam nekoja ubava pesna, nekoja ubava rabota, koga ke se najdam vo dobro drustvo...togas mi se polnat bateriite do kraj!!!

aj aj sega nemat smisla malce siriozno zs panika ke digaat :))
zadovolstvo pa pred nekoj den ko doznav deka sani bila australija i i bilo straf da ni se javi pa pobarala adresa od vegas :))) straf i e na telefon a vo zivo masakar praela :) ajmo sa sa :) zadovolstvo pregolemo zimi edna majka :))

коа ми се кења, а се стискам.. напиња, идат гасови, ладна пот.. и онака домче на шоља.. уфффф.. милина

Имам, ама средствата до такви Зен моменти се повеќето илегални :).

мноооооогу!!!!јас во основа сум си оптимист...така да... една прегратка или убав збор од една личност:wink: ме прават да се чувствувам:cheeky1:

Имам такви моменти секој ден, па макар и на 5 минути ... вреди да се живее за истите:wink:

Офчар напиша:
коа ми се кења, а се стискам.. напиња, идат гасови, ладна пот.. и онака домче на шоља.. уфффф.. милина

или па за помалата нужда, онака стискаш, ама кога ке го пуштиш доживуваш нирвана :)))

има и многу се слатки тогаш сум исполнета комплет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom