Моментално кој според вас е најпознатиот Mакедонец во светски рамки?

• Креатор на темата Креатор на темата KUKOC7
  • Време на започнување Време на започнување

Најпознат македонец во моментов е?

• Горан Пандев

Гласови: 127 53,6%
  • Милчо Манчевски

Гласови: 12 5,1%
  • Влатко Стефановски

Гласови: 5 2,1%
  • Симон Трпчевски

Гласови: 55 23,2%
  • Борис Трајанов

Гласови: 7 3,0%
  • Никола Груевски

Гласови: 2 0,8%
  • Бранко Црвенковски

Гласови: 2 0,8%
  • Некој друг (наведи кој)

Гласови: 27 11,4%

• Вкупно гласачи
    237
  • Гласањето е завршено на .
Го нема на листата.Гоце Арнаудов:)

Темава може да ја преименувате во: Кој според вас е најпознат Македонски фудбалер во светски рамки?

Го отековте со Горан Пандев, сериозно.
Немам ништо против, квалитетен фудбалер е, постигна страшно фуриозен достиг во сопствената кариера, ама го отупивте со него веќе.
Темава изразува впечаток како да постираат само фудбалски фанатици.

Temata si e dobra...lugeto samo mislat deka... tokmu toj fudbaler e najpoznat pa zatoa tebe taka ti se cini.....ako bide temata kako sto ti si napisala ke bide smesna....zatoa sto nie i nemamae takov drug osven pandev.....inaku mozes da navedes i nekoj drug....za mene moze da stoi i Vrba Stefanov ama ete ..ne go staviv ...
Sto se odnesuva do Tose..... razgovarajte so bilo koj italijanec ili italijanka golem del od niv ne ja znaat Gianna Nanini a ne pa tose proeski....sekoja cest za tose na ovie prostori no posiroko.......skoro nikoj da ne znae koj vo anglija znae koj e tose proeski?????? osven nasite makedonci...vo germanija ????.....vo anglija barem vo najmala raka fanovite na totnehem i lverpool znaat koj e pandev....vo germanija mnogu luge isto taka znaat za nego.... na balkanov da ne zborime...opsto zemeno pandev e nas najgolem reprezent ....mozebi tuka e simon no siverenjeto na pijano ne tolku popularno kako fudbalot pa zatoa spored mene e na vtoro mesto...

Temata si e dobra...lugeto samo mislat deka... tokmu toj fudbaler e najpoznat pa zatoa tebe taka ti se cini.....ako bide temata kako sto ti si napisala ke bide smesna....zatoa sto nie i nemamae takov drug osven pandev.....inaku mozes da navedes i nekoj drug....za mene moze da stoi i Vrba Stefanov ama ete ..ne go staviv ...
Sto se odnesuva do Tose..... razgovarajte so bilo koj italijanec ili italijanka golem del od niv ne ja znaat Gianna Nanini a ne pa tose proeski....sekoja cest za tose na ovie prostori no posiroko.......skoro nikoj da ne znae koj vo anglija znae koj e tose proeski?????? osven nasite makedonci...vo germanija ????.....vo anglija barem vo najmala raka fanovite na totnehem i lverpool znaat koj e pandev....vo germanija mnogu luge isto taka znaat za nego.... na balkanov da ne zborime...opsto zemeno pandev e nas najgolem reprezent ....mozebi tuka e simon no siverenjeto na pijano ne tolku popularno kako fudbalot pa zatoa spored mene e na vtoro mesto...

Лол...смешно :)
Но сепак, убаво си напишал, според тебе.

Иначе, Пандев го знаат да, во Италија, Германија, Шпанија...уау, дури 3 земји :) Го знаат и навивачите на Лацио. И? Кој друг? Крај краева...он е репрезент за Лацио. Кога постигнува гол, навивачите на Лацио во него гледаат како играч на Лацио.

Симон кога свири, он е македонски репрезент. Сите во него гледаат како пијанистот од Македонија а не како голгетер од Лацио.
Тука е разликата.

Иако го нема на анкетната листа :
-Мислам дека Тоше Проески, беше и е еден од најпопуларните Македонци, за жал за вистина или не, може и не доживеа големи размерни светски рамки, но за толку краток период од неговиот живот, доби слава - што некој се трудат да ја добијат цел живот , и засекогаш ке остане во нашите срца, и делото што го остави за и пред нас:wink:

Лол...смешно :)
Но сепак, убаво си напишал, според тебе.

Иначе, Пандев го знаат да, во Италија, Германија, Шпанија...уау, дури 3 земји :) Го знаат и навивачите на Лацио. И? Кој друг? Крај краева...он е репрезент за Лацио. Кога постигнува гол, навивачите на Лацио во него гледаат како играч на Лацио.

Симон кога свири, он е македонски репрезент. Сите во него гледаат како пијанистот од Македонија а не како голгетер од Лацио.
Тука е разликата.

Za da se uveris vo prezentacijata na Pandev kogo toj prestavuva namesto da gledas italijansko prvenstvo na telma gledaj na OBN pa ke vidis kako zborat bosancite i kako go solovuvaat toj Pandev dali kako lacijal ili kako odlicniot makedonec...gledaj i pregledi na Eurosport......pa moze ke ti stane jasno,.... a rai uno koa ke slusnes za pandev ke vidis sto kazuvaat pak..dali ne psomenuvaat i kazuvaat od kade e.....i toa ne samo po ednas tuku po poveke pati!!!!

Секој во своја бранша. Но сепак фудбалот е најпопуларен од сите предложени па затоа и Пандев е според мене. Сепак игра во Сериа А, една од најгледаните фудбалски првенства во свет.

Горан Пандев, Симон Трпчевски и Милчо Манчевски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom