молам совет за автомобил до 1000 evra, на бугарски или словенски табли

• Креатор на темата Креатор на темата -MAXIMUS-
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јули 2011
Мислења
48
Поени од реакции
1
е вака, штотуку дојдов на форумов и најпрво поздрав до сите и ако може да ме посоветуватеза автомобил онака некој ефтин до 1000 евра на бугарски или словенски табли. се мислам за фиат браво и за опел тигра... тоа барем за сега ми влегува во очи. инаку имам опел корса 2002ра и воопшто не сум задоволен од нејзе па затоа малку повекје ми се оди на браво. сепак очекувам ваш совет. Благодарам

Ако опел корса 2002ра не ти се погодила, тогаш таа за 100 или 1000 евра ич нема да ти се погоди. Скутер за тие пари само погоден.

еве моментално висам на avto.net и на mobile.bg и како што забележувам има дста избор ( слободно отворете ке се уверете) е само мке интересира општо мисленје некако сум спремен кон браво не е лошо на изглед а и барав коментари за него.....се нема некое ептен лошо мисленје за него.

П.С - Колите по 1000 евра во бг тука вредат најмалку 3000 евра. на жалост РЕАЛНОСТ ! (ФАКТ)

За Југо од Словенија ке имаш и за пат и за сервис до тука. Во Бугарија 100 евра се ама дали ќе те донесе до Мк никој нема да ти гарантира :)

еве моментално висам на avto.net и на mobile.bg и како што забележувам има дста избор ( слободно отворете ке се уверете) е само мке интересира општо мисленје некако сум спремен кон браво не е лошо на изглед а и барав коментари за него.....се нема некое ептен лошо мисленје за него.

П.С - Колите по 1000 евра во бг тука вредат најмалку 3000 евра. на жалост РЕАЛНОСТ ! (ФАКТ)
Од кога е факт тоа. Јас се убив од возење такви коли, ама не би ти ги препорачал тие за 1000 еур. 2-2500 да во ред се останатото е крш освен ако ти треба за калемење.....

Од кога е факт тоа. Јас се убив од возење такви коли, ама не би ти ги препорачал тие за 1000 еур. 2-2500 да во ред се останатото е крш освен ако ти треба за калемење.....

еве линк од бравото и кажи ми тука колку би поминало
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4999418&show=1
--- надополнето: Jul 26, 2011 9:25 PM ---
....ајде отиде темава...
Ми беше прашањето... -
"молам совет за автомобил до 1000 evra, на бугарски или словенски табли "

значи мислење , а не памет... ако некој знае нека пише други "совети" не фала

Ова ти е класа на Југо.

Стручно нема што

п.с. Dani одлучи си сам од форумов тешко за помош, освен за сеир ... ако не си задоволен од корсата ако е слаба и слично земи појако ауто, земи со 1.6 100 коња браво или астра гси 2000-ка

еве линк од бравото и кажи ми тука колку би поминало
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4999418&show=1
--- надополнето: Jul 26, 2011 9:25 PM ---
....ајде отиде темава...
Ми беше прашањето... -
"молам совет за автомобил до 1000 evra, на бугарски или словенски табли "

значи мислење , а не памет... ако некој знае нека пише други "совети" не фала

Тука би отишло 2000 минимум. Само "тука" не е реперот.
Сликата секогаш не е иста. Може да имало хаварија а на слика да не се гледа... Па тука ич да не иде.

Тука би отишло 2000 минимум. Само "тука" не е реперот.
Сликата секогаш не е иста. Може да имало хаварија а на слика да не се гледа... Па тука ич да не иде.

да во право си, со половно возило секогаш има голем ризик, но таа цена е во бугарија исто и во словенија. само сметам дека е посигурен од словенија ( не мора да значи) , а за автомобил за едно годишна на пример вожња би бил одличен. инаку и во делови да го продадеш во македонија би ти се исплатило :)) :)) :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom