молам совет за автомобил до 1000 evra, на бугарски или словенски табли

• Креатор на темата Креатор на темата -MAXIMUS-
  • Време на започнување Време на започнување
да во право си, со половно возило секогаш има голем ризик, но таа цена е во бугарија исто и во словенија. само сметам дека е посигурен од словенија ( не мора да значи) , а за автомобил за едно годишна на пример вожња би бил одличен. инаку и во делови да го продадеш во македонија би ти се исплатило :)) :)) :))
Ако успееш возеечки да ја донесеш до МК без никаков проблем, рачунај дека ќе го усереш од возење :)

купи си форд фокус многу се германски и издржливи

Ова браво е со ЈДТ мотор и тука по сервисите го фалат како издржлива машина ама друга е цената.

овие фиат браво едно време ги биеше лош глас како не биле погодени и така натака ( кажувам што сум слуишнал ) ама искрено незнам колку е верно и точно. инаку ако не си задоволен од корса мислам дека од браво нема да бидеш нешто во подобра ситуација. у иста класа до некаде спаѓаат е сеа ти зависи и шо бараш од колата. може да бараш брзина може стабилност комодитет стартност јачина и таака натака.. гледам ја спомна и тиграта па претпоставувам дека си некаде околу 20 години и ти бараш нешто поефтино а да има некој спортски лик ( ако добро претпоставив ) - у случајов не ти е лош ибзборот за тигра - ја барем би идел на тоа али мора да мислиш дека у таа кола гепек луксуз задни седишта 2ца МАКСИМУМ задни врати нема и така натака.. значи па ке ти повторам се зависи од тоа што бараш ти од колата односно за каква намена ке ти биде!

П.С цената никако несмее да по мине 1 000 евра ?

еве ти една ОДЛИЧНА понуда. километрите воопшто не ги гледај цената е премногу ефтина за ваква кола.

Друже Корса ц важи за непогодена кола додека јас за тие пари би барал Корса Б која и момнетално ја имам и сум презадоволен како ја купив еве 10000 км ништо освен уље и филтри не сменив.За тие пари барај и некое пунто 98-99 по можност дизел да е.Има и дурги коли ама јас тоа би барал КОРСА и ПУНТО.

Еден пријател зема БМВ 320 бензин, 96-97ма мислам... таму во словенија окулу 1000еур го фати. Еве уште го вози/

дизел за тие пари не барај освен некое постаро возило, а ако имаш шмек за олдтајмер, volkswagen од форумов продава многу добар фиат 1300

НЕМОЈ да гледаш Браво со 1.4 мотор! НЕМОЈ! Моторот не е погоден и е премногу склон на дефекти.

Ѕирни http://fiatisti.hr/forum/index.php?board=8.0 на форумов, ја тука се информирав подетално.
истото го имам и јас слушнато 1,4 12 вентили е доста лош мотор, ако веќе сакаш браво бензинец 1,6 16v e најубавата понуда, силен е и доста траен единствено троши повеќе

истото го имам и јас слушнато 1,4 12 вентили е доста лош мотор, ако веќе сакаш браво бензинец 1,6 16v e најубавата понуда, силен е и доста траен единствено троши повеќе
1.6 16v е моето и до сеа е ок а потрошњата му е 10 литра у град. 1.4 12v бил концепски утнат и оттаму кварлив. Не е муабет од мајстори, едноставно каде и да се информирав на истото инфо налетував.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom