Мојот најголем грев

• Креатор на темата Креатор на темата Џ.
  • Време на започнување Време на започнување
кражба:toe:
друго ништо не потенцирам:)(не беше ич тешка:))

Плашам мали деца и им се смеам кога плачат!:devil3:
Ладе, мачето на сестра ми усоврши ско во височина од прозор, благодарение на мене!
Това!

Згазив куче со моторот јас убаво се утепав се скрши и жмигавецот а мака ми е што не го убив кучето остана живо :):)
Имам многу позлобни работи направено... ама не ми текнуват во моментов и ме мрзи да пишувам...

Во 2-ро одделение открадов пакетче бомбони од еден дуќан ...:smir:

Еднаш кога одев по улица згазив мравка!

Во градинка врзав шамар на тој што ми беше партнер на завршната претстава, зашто беше дудук и не знаеше да игра.
Исто во градинка врзав шамар на едно девојче, зашто не сакаше да ми ги врати мастиките што јас првобитно и` ги дадов. :pos: :kesa:
Многу бев лоша како мала, пошто цело време ми попуштаа, дека прво дете.:)
Али не дека нешто грижа на совест осеќам ради ова, но за една работа што ненамерно ја направив пред некои 4-5 години и преќутев и те како се јадам. :/

Кога бевме помали,сестра ми ме изнервира многу,никогаш дотогаш повеќе не сум била изнервирана,што се вика како на том и џери од ушите ми излегуваше чад од бес!И отиде таа да се шета со другарките,а јас демек ќе и се одмаздам.И незнаев што да направам,ми беше жал да и упропастам нешто многу и го земав перникот и облеков патики и почнав да и го газам.Откако дообро го измалтретирав невиниот перник,го скрив под кревет.И тогаш решив дека треба уште нешто да направам,ова може да ја изади навлаката и готово.Па затоа и скинав 2 стрни од дневникот нејзин и ги фрлив во канта.И така по некое време дојде од шетање и јас не и кажувам ништо,а таа не приметува дека и го нема перникот,а дневникот го вратив во фиока.Ама јас сакав да види!Да се изнервира!И и викам:Каде ти е перникот бе?Таа се врти,гледа и го нема и само ме праша аде сум и го сокрила,а јас нешто во филм не ти го давам,најди си го,надевајќи се дека ќе почне да го бара.Ама не,си подолжи да гледа телевизија.И сега ме изнервира уште толку!И викам:Е види си го дневникот каков ти е!И сега ја сецнав!Пдма стана итрча и го гледа,сум и скинала 2 страни.И јас одма,не чекам да праша:Во канта ти ги фрлив,а таа тргна да ги земе божем...Лелее колку ме изнервира тогаш!!!И отидов во кујна пред неа и цел бокал вода го истурив врз листовите.И така заврши се.И на крај пак јас се невирав затоа што таа не ни реагираше на се што и направив.

Како помала и украдов чипс од продавница со другарите.

Крадење овојше од двор се важи?Епа и тоа сум правела:)

Украдено во дуќан(му ги давав парите ама тој беше малку:tapp:и плус имаше многу луѓе.Па ми здодеа да го чекам и си го зедов.:toe:

Предминатата зима се карав со сестра ми и ја испрскав малку со вода,а таа како позлобна зема цела чаша и ме направи жива вода.Така низ бркање со чшите во раце некакоо стигнвме до двор,а многу беше ладно.И јас истрчав дома и ја заклучив вратата и ја оставив надовро.Инаку кога трчав нагоре по скалите таа беше на долните и цела чаша вода над глава и ја истурив.И така се смрзнуваше надвор околу пола саат во зимата,се додека не дојде татко ми и јас ја отклучив вратата уште кога ја слушнаав колата.Ама џабе,сестра ми се му раскажа и после мене ми попуваше цела фамилија.

Дур ги читам овде сите најзлобни работи што ги правел некој... Ми се чинит дека многу добри луѓе имало.

Знаеме сите дека човечки е да се греши, но и да се простува. Никој не е безгрешен и совршен, тие особини не се својствени за човечкиот род. Сите луѓе намерно или ненамерно прават гревови но не сите ги признаваат и се покајуваат за нив. Сите имат направено по некоја грешка. Но, секоја грешка носи и некоја поука, затоа и велат дека од грешките се учи.

Кој е вашиот најголем грев и грешка која оди наизменично со гревот?
Пишувајте примери, случки...

Треба ти да го скршеш мразот:)
Некако слабо пишуват другите,изгледа има многу безгрешни:):)
Ај еве да си кажам ја за мене.Моментално не ми текнува некој поголем грев,ама имам правено многу ситни:)
Еве на пример глупаво во мојот карактер е тоа што кога нешто не ми е погодено,истурам и се и на тие што треба и на тие што не треба:(
За другите не ми е толку гајле,ама најмногу ми е глупо за мајка ми,после тоа ми е жал,знам дека сум зборила глупости и само ја нервирам жената,ама ајде де:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom