Мојот најголем грев

• Креатор на темата Креатор на темата Џ.
  • Време на започнување Време на започнување
Таа шо ми се свигаше многу си ги дигна акциите од коа и кажав...па морав да ја спуштам со зборовиве...немој да мислиш дека си убава ни ми се свигаш ни те сакам само се кладев со другар за тебе.И после ова нејзината реакција беше.....
И ич не се каам:pipi:

претепуванје еден од 20 години еден од обезбедуванје и татко му на тој 20 годишниот заради кучето мое:kesa: сакаше да ми го украде

епаа.....вака :)
Ми текнува како вчера да беше....
Уште у забавиште со едно дете се тепавме многу(те ја ке јадам котек..те он)али асално тепање....и родители се викаа и се.
И каснеше еден ден...учителката не беше дојдена и земав ја држев вратата...а он влече од другата страна..
Ја пуштам вратата и другарчето мавање главата у радијатор или радиатор(како и да се пишува)и толку...го снема се изгуби. Одма паника тука се создаде...детето се онесвестило
башка крв колку сакаш околу него...мислиш глаа ми скинав:)
и после под казни ова она...и ме преместија во друга паралелка.
:smir:

Ненамерно убив куче со моторот, кое дури и да преживеа, сигурно патеше многу. Му плачев цел саат на непознат таксист и никогаш не си простив. :(

Во 7одд и го тргнав столот на другарка ми и тресна на сред час, цел клас се згазна од смеење

Мене исто вака во шесто ми се случи.Ми го тргнаа столот и ја скршив раката па после ја носев во гипс некое време.

И наместив скршено столче на една стара професорка која се претепа многу јако и сите се смеевме а мене уствари многу ми беше жал

Нешто злобо сега во скоро време што направив....на едан другарка и го избришав профилот од една страница:kesa:

Па како и сите други и ја имам направено доста лоши работи али ке ви издвојам неколку...Беше така еден сончев ден и игравме кошарка и дојде еден човек и нешто почна да ни писка демек што не сме ги оставале помалите деца да играат и ја како и секогаш се контрам пошто другите се плашат и почнав нешто да му викам и сакаше да ме удри али не успеа избегавме некако и после иде син му,ја дојди малку му викам и иде тој и имаше уште едно дете албанче али со тврда глава и ги плеснав гла со гла.На шиптарчево ништо не му беше али на овој крвишта главата...Од тогаш сите комшии(постари)ме поштуваат и не ми вика никој ништо....Сеа се каам што сум го направил тоа али стварно беше во нервоза..

E Ова е нешто злобно добро не баш злобно ама ххх оанак!

Пушевме цигари со ШТЕТНИК во школското вц и се слушам некој иди му ја давам цигарата него и се кријам.
Тоа е најзлобното ама сепак сум се пресмеал

Имам плукнато на веке отворено чоколадо,пак го свиткав и го оставив...и после таа што требаше да јаде си го изеде:kesa:,многу ме нервираше...
Намерно го скршив цвекето на една особа што ме нервира...а многу сакам цвекиња и после ми беше жал..

Иам праено сигурно многу работи.. Но баш ме потсети некој што пиша за крадење телефон..
На многу "другари и другарки" им имаме крадено телефони со една другарка и секогаш им помагаме да ги бараат ги советуваме кај да пријават што како.. И после идеме да си ги шитнеме :pos2:
А за една Нокиа Н95 пошо девојчето многу плачеше и многу и беше криво пошо и беше од дечко и.. Ја со неа си плачев дури другарка ми за малце у кома ќе паднеше од смеење :pos2::pos2:
А иам и други и тоа и каде каде позлобни работи праено само не ми текнува сеа..
Едит - А да.. И ми е жал на бившиот што му ги мавнав тие трите брзи памти он..
Ок али барем да не беше пред една другарка и тоа на Автобуската кај соборна сред бел ден.. Цел град да глеа.. Али многу мерак ми се напрај :blah: Сори пак бејбз :back:

Хммм ... Не ми текнува во моментов кое одд. бев али негде 3то 4то ќе да беше...
Со еден другар бевме љубоморни пошо најдобрата другарка не ни обрнуваше внимание и пошо си се удружи со едно друго девојче и решивме да превземеме нешто иииии на час по физичко додека сите беа излезени у школски двор земавме од ранецот на другарка ни еден молив [мислам дека молив беше] и и го стаивме на оваа другава во ранец и послем коа сите се вратија од школски јас ко божем нешто треба да видам кај оваа во ранец и оп го извадив моливот,а другарка ни почна да се кара со неа и се скараа и не збореа дооолго време.Иначе во тој момент бев горда на себе :pos2: али сеа коа ќе ми текне се прашувам како можело такво нешто да напраам поготово затоа што сега со тоа девојчето сме најдобри другарки,а со мојата тогашна " најдобра другарка " си се мразиме.:pipi::pos2:.

Сум правела злобни работи(кој не?) али најзлобната незнам која ми е..кога ке се досетам ке пишам:helou:

Најзлобната работа шо сум ја направила е следнава... ВО 7мо одд. се смував со бифшиот на мојата бфф.. и до ден денес се чуствувам УЖАСНО како сум можела да го напраам тоа.. :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom