Мојата прва веб-страна

• Креатор на темата Креатор на темата Trajcek
  • Време на започнување Време на започнување
We have 6,120 registered members

Просто неверојатно колку луѓето сакаат нелегални работи. :wink:

Не е до нелегални работи. Туку до БЕСПЛАТНИ работи :lol:

П.С. Acid Да не случајно знеш каде можам да најдам превод за IPB ? За phpBB има на нивниот сајт, ама ова IPB почнав да го преведувам, јебига, многу долго.

Trajcek напиша:
П.С. Acid Да не случајно знеш каде можам да најдам превод за IPB ? За phpBB има на нивниот сајт, ама ова IPB почнав да го преведувам, јебига, многу долго.
Не, нема македонски... ги има само овие:
http://mods.invisionize.com/db/index.php/c/39
...изгледа дека ти ќе бидеш првиот македонски преведувач на IPB. :wink:

Ke cekam da iskoci IPB 2.1 da ne preveduvam pak 100 strani ! :lol:

za zal ja izgubiv mojata prva web strana . zaboraviv kade bese hostirana na nekoj besplaten hosting, no znam deka bese vo vrska so Age of Empires 2 :) Mnogu bev zapalen po taa igra i napraviv edna stranicka. Potoa www.kumanovo.tk zapocnav da pravam , mi tekna nesto i starata verzija na kumanovo.tk koga bese html ke mozete da ja vidite tuka http://www.ultimate.geek-land.net/ a segasnata verzija e phpnuke i se naoga na www.kumanovo.tk Ima i uste nekoi strani koi ne se za prikazuvanje sega. :D

I uste nesto zaboraviv. Da ne ima nekoj prevedeno postnuke? Navistina mi treba ova a nikade da najdam. Znam samo deka phpnuke ima prevod i mambo isto i phpbb2 od Boban Stojanov. Samo za postnuke ne sretnav nikade ?!? :?:

Isprati mu email na admin-ot na 4fun.com.mk. Toj go ima prevodot.

UPload napraj mu na megaupload.com ili nekade ako mozes posle! :D

Епа мојата прва веб страна ја напраив негде 2000 година... на homestead.com со нивен едитор за веб страни, па се крепеше страната едно 2 месеци до 3... после земаа стегнаа цена за веб страните и хостингот и така да страната исчезна... а после со едно другарче од средно некаде 2001 година почетокот напраивме веб страна како портал... името беше www.disan.cjb.net и хостирана т.е. фајловите од страната стоеа на geocities.com ама страната дека беше како портал и секојдневно требаше да се мењаат сториите и такви некои ствари а беше во html верзија и секој ден да мењам ја стории и такви ствари кој беа за мењање (а појма немав од php, asp итн.) и таа отиде у пичку си мајчину, и после истата страна www.disan.cjb.net ја преуредивме во лична страна, само за мене и другарчево некои лични работи ставени, слики, биографии и такви ствари па се крепеше до 2004 година со некои измени меѓувремено на дизајнот и додавани нови ствари и така... па сеа завршивме средно па по факултети забегавме и страната нестана зашто немаше некоја иднина т.е. немаше што да ставаме и да не стои цело време исто па ја делитнавме.
Па сеа за каналот на мирц што ми е праам веб т.е. напраив еден дизјан па сеа ќе го бришам зашто ќе стаам PHP Nuke наместо него... и така да ке биде и ова чудо... па ќе може да го ѕирнете на www.gustin.irc.net а за нов домаин нешто .com .net итн итн ќе видиме понатаму..... да видам како стојам со кредитниве.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Епа официјалниот сајт за #gustin проработе, но секојдневно ќе се обновува итн итн... да не должам многу ѕирнете го овде.

Мојата прва беше mkdhandball.com, kоја за жал веќе не постои.
Содржеше доста фотографии и интересни ракометни тракатанци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom