eve ja mojata
www.freewebs.com/medstudenti
ama najprva mi bese ovoj rezil
www.geocities.com/med_studenti
www.freewebs.com/medstudenti
ama najprva mi bese ovoj rezil
www.geocities.com/med_studenti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зоте, гледам дека си патриотски настроен момак. Ме интересира зошто не користиш кирилица?ZOTE напиша:Pred dva dena ja napraviv mojata prva web strana.
http://www.geocities.com/szotevski/Makedonija.html
ZOTEAcid напиша:Зоте, гледам дека си патриотски настроен момак. Ме интересира зошто не користиш кирилица?
Па прашај бе Зоте, не е срамно да се праша. Тука сме сите за да научиме нешто ново, нели?ZOTE напиша:ZOTE
Jas seushte sum pochetnik, iskreno, ne znam kako da go podesam kompjuterot za da napisham kirilica. Mene tekstot mi beshe napishan na kirilica vo word, no so copy i paste toj avtomatski se prepravi vo latinica.
ЗОТЕAcid напиша:Па прашај бе Зоте, не е срамно да се праша. Тука сме сите за да научиме нешто ново, нели?
Погледни ја оваа тема и започни со пишување на кирилица прво на форумов, па после ќе ти објаснам како можеш да пишуваш кирилица и на твојата веб страна. Горе-долу, истиот принцип е - важно е да имаш инсталирано кирилична поддршка.