Мојата прва веб-страна

• Креатор на темата Креатор на темата Trajcek
  • Време на започнување Време на започнување
Мојата прва веб страна од далечната (којзнај која, Flash 4), ме чуди оти што уште е на интернет:

http://mcreuters.8m.com/

Eeeee.........така и ја правам страна за MSV, уште не ми е готова....треба многу работа....не е лесно......:ne::wink:

Acid напиша:
Зоте, гледам дека си патриотски настроен момак. Ме интересира зошто не користиш кирилица?
ZOTE

Jas seushte sum pochetnik, iskreno, ne znam kako da go podesam kompjuterot za da napisham kirilica. Mene tekstot mi beshe napishan na kirilica vo word, no so copy i paste toj avtomatski se prepravi vo latinica.

ZOTE напиша:
ZOTE

Jas seushte sum pochetnik, iskreno, ne znam kako da go podesam kompjuterot za da napisham kirilica. Mene tekstot mi beshe napishan na kirilica vo word, no so copy i paste toj avtomatski se prepravi vo latinica.
Па прашај бе Зоте, не е срамно да се праша. Тука сме сите за да научиме нешто ново, нели?

Погледни ја оваа тема и започни со пишување на кирилица прво на форумов, па после ќе ти објаснам како можеш да пишуваш кирилица и на твојата веб страна. Горе-долу, истиот принцип е - важно е да имаш инсталирано кирилична поддршка.

Acid напиша:
Па прашај бе Зоте, не е срамно да се праша. Тука сме сите за да научиме нешто ново, нели?

Погледни ја оваа тема и започни со пишување на кирилица прво на форумов, па после ќе ти објаснам како можеш да пишуваш кирилица и на твојата веб страна. Горе-долу, истиот принцип е - важно е да имаш инсталирано кирилична поддршка.
ЗОТЕ

Фала на помошта, и во право беше кога рече дека треба да се прашува. Сега само ќе ми треба време да ги научам буквите на тастатурата.

Lesno e Zote, nemaj gajle, samo napred, taka treba!
ja u kurac se nerviram cel den, na rabota, nema kirilicna poddrska, a ne mozam da instaliram.

Мојот прв сајт беше сајтот на ИАЕСТЕ Македонија во 1995. Втора верзија направив во 1996. По тоа 8 години пауза и го направив Најди. :)

Темава се забатали, а од тогаш дојдоа многу нови членови.

Вашите први веб страни? :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom