Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
,sekoj od nas imase svoja uloga.Btw jas "bev" Mimi
, lik vo koj bukvalno bev vljubena, a se sekjavam deka koga bese poslednata epizoda placev zaedno so Palmon :kesa:... Bev tolku opsednata so seto ova sto pocnav i da gi preraskazuvam site epizodi vo tetratka, no mesto iminjata Mimi , Taici, Jamato, Hikari... Stoese Tamara, Pepi, Dace, Viki 

( nasata Digi kompanija)... I se mozno sto kje se najdese na pazarot, a da nosese ime Digimon, obavezno morase da go imam: od album so slikicki do maici, kapi i kukli Digimon.Значи што ми е зборот... Ги барав на интернет со англиски превод (english sub, не dubbed!) и да зборат на јапонски. И ги најдов но ми требаат со јак квалитет по можност AVI, DIVX или XVID или DVD рипувани. Е тоа некако тешко. Затоа молба до сите на форумов, доколку некој ги има сите 54 епизоди од 1 сезона со англиски превод, да зборат на јапонски и со добар квалитет нека пише обавезно. Или кажете овие DVD-a што ги продаваат сеа по трафиките дали се истите што ги даваа на А1? Спремен сум да дадам ќеш или да направиме трампа на анимеа. Имам дома колекција од анимеа и серии од 500GB. Thanx
барам веќе подолго време торенти или линкови или барем да ги гледам online епизодите од Digimon, но не со dub туку со sub
Најдов торенти за првите 20 епизоди од Digimon 02 ако сака некој линк за тие нека ми пише пп и уште поважно
ако некој има линкови за било кој начин на симнување на Digimon (првите 2 сезони) со sub (англиски, бидејќи македонски тешко) нека ми пише на пп.
ама се надевам. Ако на некој Велија му е вујко нека му рече 

А има ли шанси А1 пак да ги емитува Digimon и да ја купи и преведе и втората сезона (останатите сезони се глупи, бар според мене). Мислам дека немаама се надевам. Ако на некој Велија му е вујко нека му рече
![]()

Дефинитивно Дигимон е за мене нешто најдобро од сите јапонски безвези, можеби оти беше прва. 

Мислам дека на А1 им е забрането да дава било што околу Дигимон, пошто првата сезона ја пререпризира повеќе од 5-6 пати, изгледа неплатено.![]()

Јас на времето имав жетончиња еден куп собрано од смоките, ама ги испогубив на сите страни :kesa:Mногу насилство? Аниме? А наруто????....Не, туку е забрането било што од аниме да даваат. Така реши советот за радиодифузија, пошто имало многу поплаки од родители заради насилството што го содржат
он топик: Ми се свиѓа колекцијаваЈас на времето имав жетончиња еден куп собрано од смоките, ама ги испогубив на сите страни :kesa:
Иначе, јас ги имам сите епизоди од Digimon Adventure 01 и Digimon Tamers (моментално до 40та епизода) на јапонски со англиски превод. Ако му треба на некој...
Том и Џери има повеќе насилство од аниме сериите, само за тоа никој не реагира 
ИзворЗаштита на децата и младите
"Критики за цртаната серија "Дигимон", што се емитува на ТВ А1. Емисијата не е прилагодена на возраста на децата и има многу вулгарни дијалози". (гледач од Скопје)

Не, туку е забрането било што од аниме да даваат. Така реши советот за радиодифузија, пошто имало многу поплаки од родители заради насилството што го содржат![]()