Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи што ми е зборот... Ги барав на интернет со англиски превод (english sub, не dubbed!) и да зборат на јапонски. И ги најдов но ми требаат со јак квалитет по можност AVI, DIVX или XVID или DVD рипувани. Е тоа некако тешко. Затоа молба до сите на форумов, доколку некој ги има сите 54 епизоди од 1 сезона со англиски превод, да зборат на јапонски и со добар квалитет нека пише обавезно. Или кажете овие DVD-a што ги продаваат сеа по трафиките дали се истите што ги даваа на А1? Спремен сум да дадам ќеш или да направиме трампа на анимеа. Имам дома колекција од анимеа и серии од 500GB. Thanx
А има ли шанси А1 пак да ги емитува Digimon и да ја купи и преведе и втората сезона (останатите сезони се глупи, бар според мене). Мислам дека немаама се надевам. Ако на некој Велија му е вујко нека му рече
![]()
Мислам дека на А1 им е забрането да дава било што околу Дигимон, пошто првата сезона ја пререпризира повеќе од 5-6 пати, изгледа неплатено.![]()
Mногу насилство? Аниме? А наруто????....Не, туку е забрането било што од аниме да даваат. Така реши советот за радиодифузија, пошто имало многу поплаки од родители заради насилството што го содржат
он топик: Ми се свиѓа колекцијаваЈас на времето имав жетончиња еден куп собрано од смоките, ама ги испогубив на сите страни :kesa:
Иначе, јас ги имам сите епизоди од Digimon Adventure 01 и Digimon Tamers (моментално до 40та епизода) на јапонски со англиски превод. Ако му треба на некој...
ИзворЗаштита на децата и младите
"Критики за цртаната серија "Дигимон", што се емитува на ТВ А1. Емисијата не е прилагодена на возраста на децата и има многу вулгарни дијалози". (гледач од Скопје)
Не, туку е забрането било што од аниме да даваат. Така реши советот за радиодифузија, пошто имало многу поплаки од родители заради насилството што го содржат![]()