Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Уште еден месец ке сум полуматурант па ако може да ми дадете некој совет како да се облечам
некое сако, кошула, панталони.

Здраво на сите сакам да ве прашам кај може да се најде во Скопје машки летни шешири (
панама стил) и да не знае некој како се движи цената на истите.

Здраво, ме интересира каде би можел во Скопје да најдам кожни/скај ранци како на сликата, и која им е одприлика цената.

_9068976.jpg

Здраво на сите сакам да ве прашам кај може да се најде во Скопје машки летни шешири (
панама стил) и да не знае некој како се движи цената на истите.
Во Џамбо и во ГТЦ на прв спрат има проданица само за шешири. Од страната на кејот е. А за цени не знам.

Здраво, ме интересира каде би можел во Скопје да најдам кожни/скај ранци како на сликата, и која им е одприлика цената. Види низ ГТЦ јас ваков ист купив ама скроз скроз ист од Москва...9 години го имам ко нов е

_9068976.jpg

daily_blk_0.jpg

Me interesira kade mozam da najdam vakva kapa vo Skopje?

Drop in е oк скејт шoп, друг имaше дo custom pub aли сo пoстaрa рoбa-не ми текнувa кaкo се викaше. Двaтa се вo Центaр.
Верoјaтнo и вo терaнoвa или њујoркер би се нaшoл сличен мoдел, aмa зимнo време :)

Drop in е oк скејт шoп, друг имaше дo custom pub aли сo пoстaрa рoбa-не ми текнувa кaкo се викaше. Двaтa се вo Центaр.
Верoјaтнo и вo терaнoвa или њујoркер би се нaшoл сличен мoдел, aмa зимнo време :)
Да можеш во Њујоркер да најдеш али во Скеjт 100%

Дали некој знае каде има dc, vans или osiriѕ патики vo Скопје?

Во Џамбо и во ГТЦ на прв спрат има проданица само за шешири. Од страната на кејот е. А за цени не знам.
Бев пред некој ден во ГТЦ и барав не можев да најдам,кај точно во ГТЦ ?

вака да прашам јас на шеќер боја кошула што фармерка/панталона би одговарала ?! :)

Каде да купам ТЕКСАС МАШКИ КОМБИЛИЗОН (или КОМБИНЕЗОН како што некој знаат)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom