Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Што е работава со аутлетот кај Борис Трајковски? Лупнале цени ко да одам во Гант или Лакоста да купувам...во аутлет треба да се по 1.000 ден патики, они 3-4к ми ги продаваат. Не салам работа. :facepalm:
Од секогаш било така таму. Што се чудиш. Ти прв пат одиш да бараш нешто таму? :) Е па welcome to Macedonia ;)

Не мислев плава, темно плава, него ептен ептен светло сина, скоро бела.. ама ај да не биде чисто бела, нека биде ептен светло сина со некој темен џемпер :)

nikako nikako.....ako se klasicni kafeni pantaloni moze bela,ako se kezual moze i nekoja crvena karirana da iskombinira zavisi za so prigoda

Од секогаш било така таму. Што се чудиш. Ти прв пат одиш да бараш нешто таму? :) Е па welcome to Macedonia ;)

Па првпат после 6-7 месеци. Тогаш кога бев мислам дека поефтино беше. Сега се шекнале со цените. Кој ендемски вид го држи само тоа...

Па првпат после 6-7 месеци. Тогаш кога бев мислам дека поефтино беше. Сега се шекнале со цените. Кој ендемски вид го држи само тоа...
Јас кога и да сум била таму секогаш било скапо. За тоа веќе не ни одам. :)

Јас кога и да сум била таму секогаш било скапо. За тоа веќе не ни одам. :)

Ама под Outlet се подразбира што треба да биде. А ова на све личи само на Аутлет не. Катастрофа. Затоа ќе си одам во Солун, патики преклани купив Адидас, тука кај нас 150 евра, таму истите 75 евра. Еве и до ден денес ги носам гајле немаат.

$(KGrHqV,!qEFJrRPH)DvBSfZQBGLcQ~~60_3.jpg
Видел ли некој низ Скопје чизми слични на овие.. или да знае кај може да побарам.. ? Низ ГТЦ нема.. :( Над колена да се .. и превртена кожа нешто такво.. а боја тегет или кремкасти .. :confused:

Дајте предлог на кафени пантоли каква кошула да облечам? Не сакам да е бела пошо ептем класично ќе изгледам, сакам малце по весело.

Друже дај ај слика да видиме каква боја се пантолоните и ќе ти најдеме добра комбинација, вака незнаеме каква нијанса кафено и може само да си нагаѓаме.

Он не сака бела, изгледа не си видел. Карирана?? На каков материјал мислиш?

5767511600_1_1_1.jpg

nesto vakvo samo debel materijal ako e za kezual.....zavisi do pantalonite i dali mu prilega kosulata e ubavi i vnatre piknata vo pantalonite da ja nosi

Купив веќе, се двоумев измеѓу црвено и црно и на крај земав црна, да најдев нешто слично како оваа над мене можеби ќе се решев за таква, ама сите карирани шо ги видов беа некако многу шарени, премногу како летни, и затоа се решив за црна. Ипак фала на помошта.

$_12.JPG

Kај можам да најдам во Скопје или Охрид ваква капа (слична барем) по не толку висока цена? До кај 500-600 негде се трпит.. Ми кажаја во сити мол дека имало ama 1000 и нешто не ми се давет за капа.

Кај се наоѓа во Скопје добра оптика со голем избор,е сеа да не е мн мн скапа,за рамки за очила ми треба..

Кај се наоѓа во Скопје добра оптика со голем избор,е сеа да не е мн мн скапа,за рамки за очила ми треба..

Има неколку оптики во ГТЦ со прилично голем избор. Провери, може ќе ти одговараат цените. Има и оптика на Зелен пазар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom