Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро де, од каде знаеш? Дај ми детални сметки со цени, дај ми доказ некој, дај некаде кај што пишува дека за разговорот (или пораките) мора да платиш + 18% ддв. Нигде не е така... Збунка сте сите, најверојатно сте се уфурале од емисиите како „Јади Бурек“ кај што пишува: Повикот чини 20 денари + ддв.ThA-BiTcH напиша:На сметка сум не се сеќавам како беше....можеби сум грешка.
Али кога збориш ти одзима ддв...
Добро, што е нејасно тука?!?! Самите мобимак на нивната официјална страна напишале дека два пати зимаат ддв (18% кога купуваш кредит и 18% кога го трошиш кредитот). Или стварно не разбираш или нејќеш да признаеш дека ние сме во право!Acid напиша:Добро де, од каде знаеш? Дај ми детални сметки со цени, дај ми доказ некој, дај некаде кај што пишува дека за разговорот (или пораките) мора да платиш + 18% ддв. Нигде не е така... Збунка сте сите, најверојатно сте се уфурале од емисиите како „Јади Бурек” кај што пишува: Повикот чини 20 денари + ддв.
Не, на постпејд сум... Таму цените си се во ред (значи во деталната сметка пишува - смс 5 денари!), а на на крај, на вкупниот износ се додава ддв.ThA-BiTcH напиша:Абе не си приметил дека има онака на пример 495,435 денари, таму некои бројки
На која потврда? Дај да видам... Сликај си го телефонот.Jane напиша:На потврдата пишува дека ти земале 5,9 денари
А кога ја плаќаш претплата, плаќаш ли и за тоа 18%ддв???Acid напиша:Не, на постпејд сум... Таму цените си се во ред (значи во деталната сметка пишува - смс 5 денари!), а на на крај, на вкупниот износ се додава ддв.
На која потврда? Дај да видам... Сликај си го телефонот.![]()
На вашата сметка има останато 145,11 денари.Acid напиша:На која потврда? Дај да видам... Сликај си го телефонот.![]()