Мобимак или Космофон?

• Креатор на темата Креатор на темата Marlboro
  • Време на започнување Време на започнување

Mobimak ili Cosmofon

• Mobimak

Гласови: 83 55,3%
  • Cosmofon

Гласови: 67 44,7%

• Вкупно гласачи
    150
Momentalno sum na cosmofon bizniss, i po cel den zboram, a plakam mnogu niska cena.:)

Користам и мобимак и космофон, позадоволна сум со тарифите од космофон отколку од мобимак, повеќе го користам космофон отколку мобимак, тарифите во постпејд им се поефтини во однос на тие од мобимак, единствена мана на космофон им е тоа што неможе секаде во странство да се праќаат пораки, но затоа е тука мобимак нели :)

Devilish Angel напиша:
Користам и мобимак и космофон, позадоволна сум со тарифите од космофон отколку од мобимак, повеќе го користам космофон отколку мобимак, тарифите во постпејд им се поефтини во однос на тие од мобимак, единствена мана на космофон им е тоа што неможе секаде во странство да се праќаат пораки, но затоа е тука мобимак нели :)
Знаеме ние за бројот од Космофон, нас корисниците на Мобимак поскапо не кошта :))).

na sekoe idenje doma si kupuvam karticka so brojce od mobimak od cista navika , nemam pojma dal e kosmofon podobar ili mobimak

vardarce напиша:
Знаеме ние за бројот од Космофон, нас корисниците на Мобимак поскапо не кошта :))).

Па за тие од мобимак имам и мобимак број ак не па .. нека вртат на мобимак :je:

Devilish Angel напиша:
Па за тие од мобимак имам и мобимак број ак не па .. нека вртат на мобимак :je:

Да да касно ти текна. :))

sum koristel i edno i drugo ama mobimak mi e nekako bolje!ima nekoi raboti so ne mozes da si gi dozvolis ako si na kosmofon!

smizlicka напиша:
na Cosomfon sum ama sakam pak da sum na Mobimak
Па биди, кој ти брани:)
А зошто сакаш да се префрлиш пак на Мобимак?

Јас користам број и од двата оператори, задоволна сум и од едниот и од другиот.

Извинете.. морам малку :oftopic: ...

Ме интересира ( пошо не знам:( ) кој е бројот за деактивирање на мејли на космофон?

И шо е боље Мобифон или Космомак... ја гласам за Мобифон :) :)

Боље ми звучи 070|071 отколку 075 :)

Иако викаат дека Космофон е поефтин, но Мобимак ми е подобар.

Абе еј кај Лу у кафич не фаќа мрежата на Космофон, баш ја стаив картицава од Космофон шо ја иам, зашо на Мобимак ми отиде бројот, кредит треба да лупнам, и не фаќа мрежа у кафичот на ЛУ на Космофон... брее брее и после Космофон боље бил... :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom