Мобилен во дискотека?

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
Јас буљам у телефонот кога сум у дискотека...Тоа се случува кога страшно ми е досадно и гледам колку е саат...
Него вчера братучедка ми ми кажуваше некоја во тоалетот влегла со чаша коњак и и го истурила во чевлата :nesvest: Која не-култура.

Јас буљам у телефонот кога сум у дискотека...Тоа се случува кога страшно ми е досадно и гледам колку е саат...
Него вчера братучедка ми ми кажуваше некоја во тоалетот влегла со чаша коњак и и го истурила во чевлата :nesvest: Која не-култура.
Абе ок и јас на моменти гледам колку е саат, колку да сум у тек со времето:)Ама стварно кога ќе видам некој среде дискотека земал и игра снејк на телефонот. Абе си дошол тука, па една вечер можеш да поминеш без теелфоното у рака и без читање на пораките по којзнае кој пат.

Хаха.. ги има многу такви..го извадила мобилниот или ќе се слика или ќе се покажува каков мобилен има... .ц.ц.ц .. јес и јас да сум нарцис се сликам ама да се сликам нон стоп во дискотеки и во кафичи или било дека и да се буљам само во мобилниот.. .. ноу веј..

Значи од патики* се вадам, во дискотека коа цел ноќ (особено девојчињава) висат над мобилниот.

Добро, си излегол да се издуваш, остај го тој ебан телефон. Тиеам бесплатни пораки, дури дојдов до мисла да се блокира мрежата во дискотеки. :D

Која мода е настаната, седат потпрени и буљаат цел ноќ во телефонот. Аман!
Сте забележале и вие или халуцинирам: :D

*Да, патики носам во дискотека :D
осамени се пер, си слушнал за секс афтер парти :)
коа никој не им се пушта во дискотека, мораат тогаш во именик да бараат резерва.

Абе ок и јас на моменти гледам колку е саат, колку да сум у тек со времето:)Ама стварно кога ќе видам некој среде дискотека земал и игра снејк на телефонот. Абе си дошол тука, па една вечер можеш да поминеш без теелфоното у рака и без читање на пораките по којзнае кој пат.
И такви ли ги има? :nesvest:

јас погледнувам само да видам колку е саат,а ме нервираат некој што цела вечер гледа у тоа телефонот и писува пораки како луд или у сред гужва,гласна музика се јавуваат негде како у стил салушј,случај на што журка сум

глупости :tapp: како ме нервираат вакви луѓе да ги одерам ми иде :nesvest: еј види ја поракава, еј види кој ми титна, еј види што коментар ми оставил :tapp: па дај бе. сега излезени некаде и ќе почнат да се делат две по две и да јадат што не им дал господ :tapp: будали. излегле да се забавуваат/да се дружат или да се пикнати в мобилен ??

Јас имам чкурт мобилен без бои без ништо.Си вадам привремено по журови само да видам колку е саат, да си планирам жур.:toe:

Мене тоа толку не ме нервира, колку што ме нервира, постојаното шетање. Ама онака нон-стоп шетање и буткање. Мајку му застанете на едно добро место и играјте, не цела вечер ко на корзо! Не може човек на раат да игра од такви шетачи!

Ја на такви не им се тргам и да се "билдери", па уште коа нема да ги пуштиш после те гледаат на криво:tapp:

Зошто толку се тревожите, јас мислам дека мобилните во слични ситуации се само дополнително средство да се направи „привид“ на незаинтересираност. Мобилните овозможуваат брз, лесен и очигледен „ignore“ статус. Дополнително, потенцираат богат круг на пријатели кои едноставно „не можат“ да функциионираат без посочените.

Kaква тема еј. :icon_lol:
У дваеспрви век да мрсите муда дека некој се пичи со мобилка, мислам... :icon_lol:

Типично - наместо да се журкаш зјапаш/замараш/оговараш во типката која го чачка мобилниот наместо да се журка

Уво ме боли дали тие до мене се ебат или пак си играат со мобилниот се додека мене не ме змараат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom