Мобилен LG U 8360 Се скина Flat кабелот...

• Креатор на темата Креатор на темата DEJANIL
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 април 2010
Мислења
66
Поени од реакции
3
Имам еден проблем, flat кабелчето на мојто LG се скина, а контактите ми останаа во handset меморијата на телефонот и сега не можам да ги префрлам на usim картичката па ако има некој телефон како мојот нека пише на ПП за да контактираме и со твоја помош да ми помогнеш да ги префрлам ( телефонот онака работи само што ништо не гледам на екранот :) ) поз

Stvarno mi trebat kontaktite a nemozam da gi prefrlam na sim neka pise nekoj ako ima lg 3

а да го поправиш друже телефонот? или да си набавиш усб кабел и да го врзеш со пц па да си префрлиш се таму? не верувам дека некој ке ти се нафати да си го растура телефонот за да ти го даде флет кабелчето...

а да го поправиш друже телефонот? или да си набавиш усб кабел и да го врзеш со пц па да си префрлиш се таму? не верувам дека некој ке ти се нафати да си го растура телефонот за да ти го даде флет кабелчето...
Не мислеше на тоа, туку паралелно да гледа во менито преку дисплејот на другиот телефон за во неговиот да си штрака на слепо и да успее да ги ископира на сим картичка контактите :)

аааа... така ли... јас мислев дека бара некој да му го даде флет кабелот.... извинете, моја грешка...

Ако толку ти требаат контактите отиди во некоја мобилара ќе ти ги извадат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom