Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ama zosto be ne svakate? kako moze tel od 6.500 preku vip da mu iskoci da plaka na kraj ne znam kolkava suma.Pa na kraju kraeva dobivas bre razgovori 2 godini, pa da si na prepaid nema da stavas kredit i nema da trosis? Jas zemav blackberry na vremeto preku vip bez pari, moze sum go pretplatil, no toa e malku a sum imal razgovori 2 godini da se utepas od zborenje.Јас никогаш повеќе не купувам од оператор, за да после ми излезе телефонот 72.000 ден. Сум купувал од приватни мобилари, од некои сум задоволен од некои не.
Значи, колку треба да си глуп за да не сфатиш што зборува човекот? Како тоа телефонот го плаќаш дупло?
Зошто сметаш 500 x 24, не е тоа само за телефон, тие пари ги зборуваш ти, ги трошиш. Значи безразлика на која мрежа си, ако трошиш на кредит толку, се исплаќа на претплата. Also, на претплата имаш поефтини тарифи и многу понуди и опции. Јас чекам уште 2 месеци, да го обновам на мајка ми на 1200, да се подновам со телефонче како мало дете.
И онтопик, не би купил во мк мобилен од мобилара.
Значи, колку треба да си глуп за да не сфатиш што зборува човекот? Како тоа телефонот го плаќаш дупло?
Зошто сметаш 500 x 24, не е тоа само за телефон, тие пари ги зборуваш ти, ги трошиш. Значи безразлика на која мрежа си, ако трошиш на кредит толку, се исплаќа на претплата. Also, на претплата имаш поефтини тарифи и многу понуди и опции. Јас чекам уште 2 месеци, да го обновам на мајка ми на 1200, да се подновам со телефонче како мало дете.
И онтопик, не би купил во мк мобилен од мобилара.
Демек само од оператор би купил?![]()
Ми се чини евтино со Mobile Total M. Ама само ќе го плаќам 24месеци и после можам да го раскинам договорот и телефонот мој ќе биде?
Искуството е една работа, ама неколку лоши искуства не значи дека сите мобилари се лоши и сакаат да не "преебат".
Не знам што мислите дека може да им правеле на телефоните внатре (со чачкалица да е држен процесорот за матичната), па едвај ве чекаат вас и ќе ви шитнат чкарт телефон. Верувајте, колку што вие не сакате да биде телефонот поебан, иста селекција и они прават кога купуваат - не им се исплати незадоволни муштерии да имаат. Секако, затоа и некои даваат 6-12 месеци гаранција, а на стари телефони дури и по 3 месеци.
streetbond2005, да те вработеа во Вип како противник на Оне и Т-мобајл ќе си земеше барем плата. Што си се запнал по тој Випот?! Не зимам на претплата од нигде!!! Ако земам ќе си земам само телефон, пошто си имам при-пејд од Оне и никако не потпишувам договори за претплата, после со таа претплата телефонот дупло ќе го платам!!!
П.С. Со темава отидовте до предалеку. Дај ве молам ако дискутираме, да дискутираме во врска со оваа тема, за Мобил Шоп, а не за Оне, Вип и Т-мобајл.![]()
Pu barem da me plakjaa sto vikas, no jas si kazuvam od iskustvo i realno kako sto e-t-mobile kradea na impulsi, kaj niv veke ne sum 7 godini, one izmisluvaa tarifi i razgovori pa mi doagjaa smetki glava da te frkne, na vip sum 2 god, i niednas ama aj barem ednas da zaebea nesto, taka da ova moe"filozofiranje" protiv t-mobile i one ne onaka radi reda, od iskustvo e
Kaj nas? ne se menuvaat, i toa ti go tvrdam, a men me zabole dali im e smenet menagjmentot ili ne, politikite se isti, kolku moze da mu se drpne na korisnikot.Друже, го сфаќам твојот револт, ама ем си офтопик на темава, ем мислењето ти е застарено...
Веќе 7 години не си кај T-Mobile, што значи кога си се префрлил они сеуште биле Мобимак и под друго раководство. ONE со новите тарифи се топ, за T-mobile не знам, ама не би коментирал дека сега се СКРОЗ исти како пред 7 години.
Така да убаво што си задоволен од ВИП и неубаво е тоа што те преебувале другите две компании - ама нештата се менуваат...
Kaj nas? ne se menuvaat, i toa ti go tvrdam, a men me zabole dali im e smenet menagjmentot ili ne, politikite se isti, kolku moze da mu se drpne na korisnikot.